Black Friday 2017 este cea mai asteptata campanie de reduceri din timpul anului. Unii comercianti au dat deja startul reducerilor, insa la eMAG, Black Friday va avea loc pe 17 noiembrie. Chiar daca la prima vedere pare ca tot ce este de vanzare in acea perioada poate fi cumparat, lucrurile nu stau deloc asa. Sunt multe produse pe care nu ar trebui sa le pui in cos de Black Friday.

Foarte multi consumatori asteapta cu sufletul la gura reducerile de Black Friday, insa nu trebuie sa va lasati condusi de primul impuls de a cumpara. Studiati bine ofertele pentru a fi siguri ca nu va luati "teapa".

Una dintre regulile de care trebuie sa tineti cont este sa evitati atat produsele noi, cat si cele vechi. Nu are rost sa va pierdeti vremea cu produsele noi sau varfurile de gama, pentru ca ele nu vor avea reduceri consistente. De exemplu, iPhone X si iPhone 8 nu vor beneficia de o reducere prea mare. La fel, MacBook-urile de la Apple va vor dezamagi daca va asteptati sa le luati la un pret bun.

Daca ati asteptat Black Friday 2017 ca sa va achizitionati un Samsung Galaxy S8 sau un Samsung Galaxy S8+, renuntati la idee. Reducerile vor fi prea mici ca sa merite efortul.

Cei care nu au buget pentru smartphone-urile de la Apple sau Samsung, asteapta cu nerabdare reducerile de Black Friday 2017 pentru a-si schimba telefonul. Intr-adevar, reducerile pot fi irezistibile, insa nu va lasati pacaliti. De cele mai multe ori, aceste telefoane au performante destul de scazute. Riscati sa arunci cu banii pe fereastra.

Produsele vechi sunt, de cele mai multe ori, acelea care au fost evitate de cumparatori, iar cu ocazia Black Friday comericiantii incearca sa scape de ele. De obicei, acestea au review-uri proaste, asa ca nu va lasati sedusi de mirajul promotiilor. Cititi cu mare atentie recenziile produselor inainte de a pune produsul in cos.

Ca sa fii sigur ca va veti bucura de o experienta placuta la cumparaturi de Black Friday, Asociatia Romana a Magazinelor Online a lansat un ghid extrem de util care contine informatii legate de stocuri, infrastructura si modul de prezentare a produselor pe site.

Citeste si: Cum au evoluat preturile la cele mai populare electronice si electrocasnice inainte de Black Friday

Sursa foto: Roobcio / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri