Telekom Romania anunta noi oferte pentru utilizatorii Cartelei Telekom, care le aduc acestora beneficii de date pentru video streaming si acces la aplicatiile de social media preferate.

Cu optiunea de 5 euro credit, utilizatorii serviciilor preplatite beneficiaza o oferta care include minute, SMS-uri si beneficii de date unice, cu trafic gratuit si nelimitat atat pentru video streaming, cat si pentru incarcarea de continut video pe cele mai populare platforme - YouTube, HBO GO, Netflix, Amazon Video, Facebook si Telekom TV, precum si trafic gratuit in cele mai utilizate aplicatii de social media – Facebook, Facebook Messenger si WhatsApp, fara a consuma resursele de date incluse.

In plus, la toate optiunile, utilizatorii Cartelei Telekom primesc trafic consistent de date, de 30 GB / 30 de zile, la viteze 4G, cu bonusul GigaDay, pentru acces la Internet fara grija consumului de date.

Detalii complete despre noile oferte #Netliberare la Cartela Telekom sunt disponibile pe telekom.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri