Asociatii Siemens SRL au decis desprinderea diviziei sale de centrale pentru comunicatii fixe din patrimoniul social si infiintarea unei noi companii, intitulata Siemens Enterprise Communications, au declarat pentru NewsIn, reprezentanti ai grupului german.

Decizia de a desprinde aceasta divizie de "a venit de sus", grupul a hotarat la inceputul lunii octombrie ca, la nivel global, centralele de telefonie fixa, de dimensiuni relativ reduse si destinate intreprinderilor mici si mijlocii, sa fie produse de o companie separata, au aratat aceiasi reprezentanti.

Desprinderea diviziei de centrale de telefonie fixa Siemens de compania mama se va face pana la 1 ianuarie 2007.

Asociatii Siemens Enterprise Communications vor fi Siemens A.G. si Kabel und Drahtwerke A.G., si vor detine participatii proportionale cu participatiile la Siemens SRL.

Grupul Siemens a inregistrat anul trecut in Romania o cifra de afaceri de peste 200 milioane de euro din activitati de transporturi, energie, automatizari si dezvoltare de software, comunicatii si tehnica medicala.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri