Compania de servicii de IT, Telvent Global RealTime, a semnat un contract cu Electrica SA, care prevede furnizarea a opt centre de control si automatizarea a 40 de substatii ale producatorului roman, costul total al proiectului fiind de un milion de euro, informeaza, miercuri, compania IT.

Telvent va coopera in cadrul acestui proiect cu firma romanesca SC Energobit SRL, partenerul local al companiei IT din 2004.

"Romania este o tara cu crestere economica puternica si cu investitii importante in reinnoirea infrastructurii electrice, incluzand aici noi linii electrice si substatii. Acest contract ne intareste pozitia pe pietele emergente si contrbuie la expansiunea in Europa Occidentala", a declarat presedintele Telvent, Manuel Sanchez Ortega.

Telvent mai este implicat in Romania si in proiectul de control informatizat al traficului din Bucuresti, autostrada Cernavoda si in modernizarea retelei Conpet.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri