Vitacom Electronics, companie specializata in vanzarea si distributia de produse electronice, incheie in mod prolific anul 2017, cu o cifra de afaceri de 10,7 milioane de euro, in crestere cu 16% fata de anul trecut. Mai mult, profitul net estimat se apropie de 500.000 de euro, inregistrand o crestere de 2,1 ori fata de 2016. Astfel, compania depaseste cifra de afaceri estimata pentru anul 2017.

Produsele care s-au vandut cel mai bine in 2017 sunt cele din gama WELL, mai precis, sursele neintreruptibile pentru centrale termice, ventilatoarele si robinetii electrici. Cererea pentru aceste categorii de produse a fost mai ridicata decat oricand, iar Vitacom a avut grija sa livreze pe masura cererii de fiecare data.

Anul 2017 a mai insemnat pentru Vitacom si implementarea softului de aprovizionare, aparitia brandului WELL in cadrul comunicatelor Superbrands si introducerea de tablete in magazinele en-detail, care au ca scop reducerea timpului petrecut la casa de marcat.

In ceea ce priveste anul 2018, compania este pregatita pentru cererile pietii si stie deja cum sa preintampine solicitarile clientilor.

„Succesul inregistrat in acest an este doar primul pas in atingerea obiectivelor din 2018. Incepem anul in forta si lansam platformele online noi, care vor imbunatati semnificativ experienta de utilizare si vor face procesul de achizitie unul si mai placut decat in prezent. De asemenea, vom introduce noi produse in portofoliu”, a detaliat Vasile Andrei Vita, fondatorul Vitacom Electronics.

In 2018, Vitacom va organiza a cincea editie e conferintei CEARC (Consumer Electronics and Accessories Resellers), dedicata revanzatorilor companiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri