Din ianuarie vom plati in euro, abonamentele Orange

Incepand cu data de 8 ianuarie 2007 tarifele pentru serviciile operatorului mobil Orange vor fi transformate din dolari in euro, la cursul de referinta oficial din data facturarii anuntat de Banca Nationala a Romaniei, a spus directorul general al companiei, Richard Moat.

"Aceasta decizie, a schimbarii monedei de referinta, este in concordanta cu apropiata aderare a Romaniei la Uniunea Europeana, modalitatea de conversie aleasa este una transparenta si corecta", a adaugat Moat, dupa cum informeaza NewsIn.

Conversia se va face automat la cursul oficial din data de 8 ianuarie 2007, atat in cazul tarifelor la abonamente, tarifelor pe minut de convorbire, punctelor Orange Thank You, cat si in cazul cartelelor preplatite.

Clientii care vor incepe sa utilizeze serviciile operatorului mobil dupa data de 8 ianuarie vor avea la dispozitie un nou portofoliu, in euro, cu tarife rotunjite.La sfarsitul primului semestru al anului 2006, Orange Romania a inregistrat venituri de 504 milioane de euro si a raportat un numar total de 7,2 milioane de clienti.

Reteaua 3G a companiei acopera in prezent zece orase iar reteaua EDGE acopera 41 de orase si statiunile de pe litoral, potrivit datelor oferite de companie.Principalul rival al Orange pe piata de telefonie mobila din Romania, Vodafone, a anuntat un numar de 6,735 milioane de clienti la finele lunii iunie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri