eMAG a inceput anul 2018 cu o serie de reduceri la o gama diversa de produse. De la laptopuri pana la mobilier pentru casa, produsele din oferta celui mai mare retailer din Romania au reduceri de peste 40%.

Reducerile de inceput de an de la eMAG se aplica la o gama diversa de produse. Ti-am selectat trei electrocasnice mici ale caror reduceri ajung pana la 49%.

Espressor automat DeLonghi

Espressor-ul automat DeLonghi din oferta celor de la eMAG are o putere de 1.450 W, o capacitate a rezervorului de apa de 1,8 l si o capacitate a compartimentului de cafea de 250 g, acesta putand fi alimentat cu cafea boabe, dar si macinata. Il puteti cumpara cu o reducere de 49% de AICI.

Storcator de fructe Kuvings

Storcatorul de fructe cu melc Kuving din campania de reduceri a celor de la eMAG are o putere de 240W si o capacitate a recipientului pentru suc de 0,4 l. Dimensiunile storcatorului sunt 228 x 208 x 448 mm si are o greutate de 6,4 kg. Il puteti cumpara cu o reducere de 45% de AICI.

Citeste si:
Black Friday eMAG 2018 a inceput! 3 electrocasnice la reducere
Black Friday eMAG 2018 a...

Robot de bucatarie Gorenje Masterchef

Robotul de bucatarie Gorenje Masterchef aflat la reducere in oferta celor de la eMAG are o putere de 1.500 W, 6 trepte de viteza si 3 functii. Capacitatea bolului este de 6.7 litri, lungimea cablului are 1 m, iar greutatea este de 9.7 kg. Il puteti cumpara cu o reducere de 20% de AICI.

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Citeste si:
Electrocasnicele, in topul preferintelor de Black Friday 2018
Produsele electrocasnice si...

Sursa foto: By Maxx-Studio / Shutterstock.com


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Reduceri de pana la 45%: electrocasnice pentru o casa mai smart