Taxify elimina taxele suplimentare aplicate pentru cursele catre Aeroportul International “Henri Coanda” si localitatea Otopeni, conform unui mesaj transmis de catre companie.

Taxele suplimentare pe care aplicatia de ridesharing Taxify le percepea pana in acest moment pentru cursele catre Aeroportul “Henric Coanda” si localitatea Otopeni vor fi eliminate.

“Am primit feedback-ul utilizatorilor din Bucuresti si il vom respecta intocmai. Astfel, incepand de acum, la cursele tale catre Aeroportul International "Henri Coanda" si localitatea Otopeni nu se va mai adauga nicio taxa suplimentara! Iti reamintim faptul ca soferii parteneri Taxify nu trebuie sa solicite niciodata o alta taxa suplimentara si trebuie sa incheie cursa la destinatia ta.”, se arata in mesajul emis de catre companie.

Taxa perceputa de catre Taxify inainte de aceasta modificare era de 9 lei, taxa care este emisa in continuare pentru celelalte destinatii externe.

Sursa foto: By Dmitry Kalinovsky / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri