Ca parte a strategiei sale de crestere, TotalSoft isi propune sa infiinteze o noua divizie de business, axata pe consultanta in management, si sa isi consolideze serviciile existente de retail si outsourcing. Astfel, compania va integra echipa de 50 de consultanti si portofoliul de clienti ale ABS. Combinatia de resurse va oferi valoare adaugata clientilor locali si internationali si va extinde oferta de servicii ale TotalSoft.

“Preluarea ABS vine cu o infuzie de know-how si resurse pentru TotalSoft, contribuind la realizarea obiectivelor noastre ambitioase de crestere, atat in Romania, cat si la nivel international. Expertiza vasta in consultanta de management a ABS, precum si serviciile complementare de outsourcing pe care le ofera, vor reprezenta un plus valoare semnificativ pentru clientii nostri existenti si viitori. Totodata, experienta in retail a ABS si faptul ca este membra a Ebeltoft Group, reteaua internationala a expertilor in retail, ne consolideaza oferta si expunerea pe acest segment”, a declarat Onder Eren, CEO TotalSoft.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont