Bitdefender, unul dintre cei mai mari producatori autohtoni de software, anunta numirea britanicului Andrew Philpott ca vicepresedinte al vanzarilor din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, si a lui Joe Sykora in functia de vicepresedinte pentru dezvoltarea canalului de vanzari prin parteneri la nivel global.

Andrew Philpott va lucra in biroul Bitdefender din Londra si ii va raporta lui Vincent Schiavo, vicepresedinte de vanzari si marketing pentru segmentul enterprise la nivel global.

„In aceasta perioada de crestere intensa la Bitdefender, Philpott va juca un rol important in expansiunea eforturilor noastre din Europa, aducand peste 20 de ani de leadership si experienta in tehnologie si vanzari de solutii de securitate cibernetica”, spune Vincent Schiavo.

Philpott va conduce strategia de crestere a vanzarilor de solutii de securitate pentru companii in regiunea EMEA. El va fi responsabil pentru extinderea amprentei companiei in pietele cheie si dezvoltarea relatiilor comerciale cu partenerii. Pentru a sprijini aceasta crestere, Bitdefender isi va suplimenta echipele de vanzari enterprise, precum si echipele interne de vanzari dedicate clientilor mici si mijlocii.

„Portofoliul de solutii Bitdefender are o traditie de peste 16 ani si este conceput sa faca fata celor mai frecvente probleme de securitate ale companiilor. Sunt nerabdator sa ajut clientii sa-si rezolve provocarile specifice infrastructurilor folosite”, spune Andrew Philpott.

Philpott se alatura echipei Bitdefender dupa o cariera indelungata in securitate IT, construind si conducand echipele de vanzari din EMEA ale unor companii americane precum Secure Computing, McAfee si, mai recent, Forcepoint (fosta Websense).

In plus, Bitdefender l-a numit si pe Joe Sykora in functia de vicepresedinte pentru dezvoltarea canalului de vanzari prin parteneri la nivel global. Sykora va lucra in sediul din Santa Clara, California, si va fi gestiona relatia Bitdefender cu cei peste 7.000 de parteneri revanzatori. Sykora se alatura companiei dupa sapte ani la Fortinet si are peste doua decenii de experienta in industria securitatii IT. Numirea vine in contextul unui nou program de sustinere a partenerilor companiei, care include, printre altele, dublarea marjelor alocate acestora.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri