Telekom Romania anunta incetarea contractelor cu Posta Romana, incepand cu 1 februarie 2018, pentru plata facturilor aferente contractelor de servicii fixe si mobile, ca urmare a nerespectarii obligatiilor contractuale de catre Posta Romana.

Clientii Telekom Romania beneficiaza in continuare de cele peste 40.000 de puncte de incasare (reteaua proprie de magazine, retele de retaileri, banci partenere, ATM-uri si automate de plati), din mediul urban si rural, unde isi pot plati facturile.

De asemenea, modalitatile de plata variate precum plata online, pe site-ul companiei, la sectiunea MyAccount, plata prin debit direct, prin internet banking, mobile banking (prin bancile partenere, care ofera aceste servicii), completeaza lista de alternative la plata facturii Telekom.

Telekom reaminteste ca toate detaliile privind facilitatile de plata se regasesc pe spatele fiecarei facturi si pe site-ul Telekom, la sectiunea Asistenta - anexe mai jos privind modalitatile de plata a facturii Telekom Romania Communications si Telekom Romania Mobile Communications.

Citeste si:
RCS&RDS, cea mai reclamata la ANCOM
RCS&RDS, cea mai reclamata...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Posta Romana anunta ca si-a mai platit din datoriile catre Telekom