Vodafone Romania a inregistrat 9.944.595 de clienti in total la 31 decembrie 2017, reprezentand o crestere de 5,2% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Din numarul total de clienti, 9.221.666 sunt utilizatori ai serviciilor mobile.

ARPU mobil al Vodafone Romania a fost de 6 euro in cele trei luni incheiate la 31 decembrie 2017, comparativ cu 6,1 euro, in trimestrul precedent. Veniturile din servicii raportate pentru trimestrul incheiat la 31 decembrie 2017 au ajuns la 182,3 milioane de euro, in crestere cu 2,2% fata de perioada similara a anului precedent, in termeni organici.

La 31 decembrie 2017, abonatii serviciilor mobile reprezentau 40% din baza totala de clienti ai serviciilor mobile Vodafone Romania, iar utilizatorii Cartelei Vodafone, 60%, comparativ cu 41%, respectiv 59%, proportiile inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut.

Consumul de date mobile a crescut cu 71% in trimestrul incheiat la 31 decembrie 2017, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Murielle Lorilloux, CEO Vodafone Romania, a declarat: „Ultimele trei luni ale anului 2017 au adus o crestere puternica a bazei de clienti, pe fondul cresterii ratei de penetrare a smartphone-urilor, in special pe segmentul clientilor de servicii 4G, care s-a extins cu 50% fata de aceeasi perioada a anului trecut”.

Principalii concurenti ai Vodafone sunt Orange, Telekom, precum si RCS&RDS si UPC Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri