Este o piata care a ajuns la maturitate, existand deja peste 50 de companii care ofera solutii ERP. Industriile cele mai dinamice din punctul de vedere al implementarii unei solutii software integrate de gestiune a resurselor intreprinderii (ERP) au fost in 2005 utilitatile, cele producatoare (prelucratoare si manufacturiera), care reprezinta 26% din piata de EAS, anunta un comunicat al companiei.Analiza pietei in functie de marimea intreprinderilor arata ca 45% din piata EAS o reprezinta segmentul companiilor medii si mari.

EBS Romania, compania de software care a dezvoltat sistemul ERP Clarvision se situeaza, conform aceluiasi studiu, pe locul 5, inregistrand o crestere de 2 locuri fata de anul precedent. Acesta a castigat un portofoliu semnificativ de clienti printre firmele de productie din tara, la ora actuala numarand peste 600 de utilizatori.

Ramurile industriale in care Clarvision a fost implementat sunt: constructii de masini si confectii metalice, prelucrarea metalelor, prelucrarea lemnului si fabricarea mobilei, utilaj tehnologic, piese si masini agricole, piese, echipamente si accesorii auto, mase plastice, portelan si ceramica, aparate si echipamente electrice/ electronice, materiale de constructii.

EBS Romania face parte din grupul de firme EBS, cu sediul in Cluj-Napoca. Compania are peste 150 de angajati si este Microsoft Gold Certified Partner. Pe piata romaneasca si germana, EBS ofera un sistem ERP performant, produs exclusiv pentru sectorul industrial Clarvision ERP, confirmat de numarul mare de implementari in companii cu profil de productie. Prestigioasa companie de cercetari de piata IDC i-a acordat titulatura "ERP conform definitiei IDC".