Media Galaxy si SOFTWIN anunta incheierea unui parteneriat prin care gama BitDefender 10 pentru calculatoarele Desktop este disponibila in toate cele 13 electrocomplexuri Media Galaxy din tara.

Acest acord completeaza parteneriatul semnat in 2004, prin care Media Galaxy ofera cate un software antivirus BitDefender, preinstalat la achizitionarea oricarui calculator DAVIO. In urma colaborarii dintre cele 2 companii, peste 50.000 de romani si-au protejat sistemele cu antivirusul romanesc.

Oficialii BitDefender estimeaza ca pana la sfarsitul anului viitor, prezenta pe rafturi a produselor BitDefender va creste cu circa 20% numarul total al licentelor BitDefender, comercializate prin magazinele MediaGalaxy.

Gama BitDefender 10, prezenta acum si in MediaGalaxy contine trei solutii, care se adapteaza diferitelor nevoi de securitate ale utilizatorilor de calculatoare. BitDefender Internet Security v10 raspunde cerintelor de securitate ale unui computer conectat la Internet. Modulele Antivirus, Firewall, Antispam, Antispyware si Parental Control ofera protectie completa impotriva tuturor amenintarilor informatice: virusi, spyware, spam, incercari de phishing, intruziuni, continut web nedorit. BitDefender Antivirus Plus v10 integreaza module Antivirus, Firewall, Antispam si Antispyware intr-un pachet de securitate complet, adaptat atat nevoilor utilizatorilor individuali, cat si companiilor. BitDefender Antivirus v10 este un puternic instrument Antivirus si Antispyware.

Pana la sfarsitul anului, BitDefender vine cu o oferta speciala: licenta de doi ani la pret de unul, pentru cele 3 solutii din suita de produse destinate PC-urilor.

BitDefender 10 este o familie complexa de solutii de securitate, care mentine eficienta si rapiditatea calculatorului. Generatia 10 aduce utilizatorilor BitDefender noi avantaje constand in detectia softurilor rootkit, protectia datelor confidentiale si scanarea traficul web, email, precum si a celui de fisiere partajate. La acestea se adauga transformarea substantiala a modulului firewall si imbunatatirea modulului de detectare dotat cu tehnologia proactiva B-HAVE. Produsele se actualizeaza automat, non-stop de pe Internet.

Prin noul parteneriat cu Media Galaxy, BitDefender isi intareste prezenta in piata de retail din Romania, solutiile noastre de securitate fiind acum disponibile in toate cele 13 electrocomplexuri din tara. Incluzand in pachetul sau tot mai multe functii de protectie, BitDefender 10 continua sa ridice stacheta in industria producatorilor de solutii de securitate informatica la nivel mondial. Pe langa beneficiile tehnice, clientii BitDefender beneficiaza acum de 2 ani de licentiere, la pretul unuia. In afara produselor Retail, in magazinele Media Galaxy clientii pot achizitiona si pachete de reinnoire pentru licentele BitDefender Davio Edition, a declarat Razvan Valceanu, Regional Channel Manager pentru Europa de Est.

Lideri pe segmentele pe care opereaza, Media Galaxy si BitDefender continua o colaborare de succes, oferind utilizatorilor din Romania cele mai performante solutii si servicii. Prin acest parteneriat, Media Galaxy isi extinde oferta si pe segmentul software, din dorinta de a pune la dispozitia clientilor o oferta completa, care cuprinde pe langa cea mai variata gama de produse IT&C si cele mai competitive solutii de securitate a datelor, a declarat Costin Soare, Purchase Manager, Media Galaxy.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri