Compania Liberty Global anunta schimbari organizationale ale operatiunilor din Europa Centrala si de Est. Incepand cu 1 aprilie 2018, Robert Redeleanu, in prezent Director General al UPC Romania si UPC Ungaria, este numit Director General al UPC Polonia.

Robert Redeleanu ii succede lui Frans-Willem de Kloet, actualul CEO UPC Polonia, care a decis sa paraseasca Liberty Global. De la aceasta data, Robert Redeleanu va avea responsabilitatea conducerii operatiunilor din UPC Polonia si UPC Ungaria, care functioneaza ca entitati separate. De la 1 aprilie 2018, Mihnea Radulescu este numit Director General al UPC Romania. Mihnea Radulescu este in prezent Vice-presedinte pentru operatiunile B2B din UPC CEE (Europa Centrala si de Est), coordonand activitatile pentru divizia business din Romania, Ungaria, Polonia, Slovacia si Cehia.

“Sunt incantat sa preiau noua responsabilitate in cadrul UPC CEE si sa ma alatur echipei UPC Polonia. Vreau sa multumesc echipei mele din Romania pentru rezultatele extraordinare pe care le-am obtinut in acesti cinci ani. Ma bucur ca Mihnea va conduce o echipa excelenta si o companie in continua crestere si ii doresc mult succes in noul rol”, a declarat Robert Redeleanu.

Robert Redeleanu a fost numit Director General pentru UPC Romania in iunie 2015. Anterior, Robert Redeleanu a ocupat functia de Chief Marketing Officer pentru UPC Romania, incepand cu 2013. Robert Redeleanu si-a inceput cariera in cadrul Unilever South Central Europe si, in peste 20 de ani de activitate, a avut o cariera locala si internationala, cu experienta extinsa in operatiuni, marketing si vanzari in diferite organizatii.

Mihnea Radulescu si-a inceput cariera in cadrul Liberty Global in 2013 in Romania unde, ca parte a echipei locale de management a dezvoltat si implementat o serie de proiecte strategice de succes. Din 2015, Mihnea Radulescu a fost numit Vice-presedinte responsabil pentru proiectele strategice si membru in echipa de top management a UPC in regiunea Europa Centrala si de Est. Din 2016 a preluat atributiile de coordonare ale diviziei Business-to-Business ale intregii regiuni CEE, obtinand rezultate deosebite in ansamblul rezultatelor companiei. Anterior experientei din Liberty Global, Mihnea Radulescu a facut parte din echipa Roland Berger Strategy Consultants din Romania timp de aproape sapte ani, acoperind prin proiectele derulate o arie variata de domenii, cum ar fi dezvoltarea de strategii de crestere sau integrari de companii in industrii precum telecom, bunuri de larg consum sau retail.

Mihnea Radulescu are o diploma de master la Norwegian School of Management din Oslo si este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti (Relatii Economice Internationale).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri