Investitorii au subscris primele actiuni CCC Blue Telecom la un pret de 5,05 lei

Primele subscrieri in cadrul ofertei publice primare de actiuni derulata de compania CCC Blue Telecom s-au inregistrat in sedinta de luni de la Bursa de Valori Bucuresti, la un pret de 5,05 lei/titlu, potrivit unor surse din piata. "Luni a avut loc o prima subscriere in oferta publica de actiuni pentru CCC Blue Telecom pentru 21.000 de actiuni, la pretul de 5,05 lei", au declarat pentru NewsIn reprezentantii casei de brokeraj Intercapital Invest.

Compania CCC Blue Telecom vinde prin oferta publica primara 19.881.545 de actiuni, valoarea emisiunii fiind de peste 100 milioane lei. Pachetul scos la vanzare reprezinta 25% din capital social al companiei. Valoarea nominala a actiunilor CCC Blue Telecom este de 1 leu. Actiunile companiei de cablu din Galati vor fi tranzactionate ulterior la Bursa de Valori Bucuresti, cu simbolul CCC.

Toate actiunile subscrise vor fi alocate dupa incheierea perioadei de subscriere la pretul final. Perioada de oferta se poate reduce de la 20 de zile la 10 zile in cazul unei suprasubscrieri, se mentioneaza in prospectul ofertei. Oferta publica de actiuni CCC Blue Telecom a inceput sa se deruleze la BVB pe 17 noiembrie, primele titluri fiind subscrise pe 20 noiembrie.

Subscrierile se pot face la sediul casei de brokeraj Elda Invest, care intermediaza oferta, sau la sediile intermediarilor avizati de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare. Omul de afaceri Catalin Chelu, din Galati, a vandut an acest an pachetul majoritar de actiuni la compania de cablu CCC Blue Telecom asociatei sale Doina Lilioara Rimar, pentru 219,192 milioane de lei (62 de milioane de euro). ]]

in prezent, Doina Rimar detine 61,24% din capitalul social al companiei, iar Catalin Chelu mai detine 8,56% din actiunile companiei. in luna martie Catalin Chelu a vandut un pachet de 26,82% din capitalul CCC Blue Telecom, firmei Zorder Big SA.

Compania a incheiat anul 2005 cu o cifra de afaceri de 30,011 milioane lei (8,28 milioane euro) si un profit brut de 29,31 milioane lei (8,24 milioane euro).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri