Avem ca scop principal promovarea companiilor care activeaza atat in domeniul aviatiei, cat si in domenii conexe acesteia, cresterea increderii si sigurantei in aviatia romaneasca, precum si dezvoltarea unor relatii de parteneriat stabile si puternice intre membrii sai. Speram astfel sa devenim principalul furnizor de informatii privind produsele, serviciile si comunitatea de aviatie din Romania declara, in comunicatul de presa, fondatorul site-ul Aviatia.ro, Catalin Floroiu, citat de NewsIn.

Aviatia.ro reuneste peste 1.000 de specialisti in domeniul aviatiei: piloti privati, piloti de linie sau de afaceri, piloti de vantoare, ingineri de aviatie, controlori de trafic aerian, instructori de zbor, insotitori de zbor, experti in legislatie aeriana, profesori si istorici de aviatie.Site-ul ofera gratuit informatii, noutati despre produsele si serviciile oferite de companiile care activeaza in domeniul aviatiei. Prin lista de discutii, utilizatorii pot intra in contact si obtine informatii direct de la membri comunitatii virtuale.

In viitorul apropiat, Aviatia.ro va lansa si un catalog online al firmelor de aviatie unde beneficiarii se pot inscrie in mod gratuit sau la costuri foarte reduse, precum si un serviciu de rezervare si cumparare online de bilete de avion.