Pretul actiunilor Google, care a atins recent nivelul de 500 de dolari pe unitate, va cunoaste o tendinta inevitabila de scadere inevitabil, deoarece titlurile sunt supraevaluate, anunta specialistii publicatiei financiare Barron's.

Conform publicatiei Barron's titlurile Google sunt supraevaluate, intrucat se tranzactioneaza la un pret de 37 de ori mai mare decat nivelul castigurilor estimate pentru anul viitor, ritmul de crestere a companiei cunoaste o tendinta de scadere.

Mai mult, analistii Barron's remarca ca Google, compania care detine cel mai mare motor de cautare din lume, ocupa pozitia a XV-a in functie de valoarea de piata in clasamentul companiilor listate la bursele americane.

Specialistii de la publicatia americana estimeaza pentru anul viitor o crestere cu 33% a castigurilor Google, in scadere fata de avansul de 81%.

Astfe, se constata ca actiunile Google vor repeta povestea deprecierii titlurilor, intalnit de alti giganti din industria dotcom: Amazon si eBay.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri