BitDefender, divizia de securitate a datelor din cadrul Softwin, a semnat un nou acord de distributie. Incepand din luna decembrie a acestui an, Aline Distribution va promova catre partenerii sai toata gama de solutii de securitate BitDefender.

Aline Distribution detine o pozitie privilegiata in piata romaneasca de IT, prin puterea de penetrare pe care a dezvoltat-o la nivel national - 10 sucursale, peste 1500 de parteneri activi. Afacerea se bazeaza pe comercializarea la nivel national a componentelor integrate de PC, dar si a sistemelor complete. Acum a venit momentul ca oferta sa includa un element esential: sisteme de securitate a datelor.

La nivel mondial, cifra de afaceri BitDefender s-a triplat in ultimii cinci ani, iar pe piata autohtona producatorul detine peste o treime din piata de antivirus. Divizia din Romania a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri in ultimul an de 50%, potrivit companiei. In acest moment, BitDefender Romania dezvolta parteneriate cu peste 500 de reseleri din toata tara si 5 distribuitori, iar 80% din cifra de afaceri pe plan local este adusa de distribuitori.

Este vizibila tendinta de maturizare a pietei de IT din Romania, atat ca diversificare a investitiilor in sisteme dar - ca o consecinta fireasca - si in sisteme de securitate a datelor. Astfel, am luat decizia sa introducem in portofoliul nostru solutii de securitate. Alegerea BitDefender se datoreaza aprecierii de care se bucura ca brandul de securitate numarul 1 in Romania, cusolutii apreciate si premiate la nivel international - a declarat Raluca Tincu, Director Vanzari Aline Distribution

Parteneriatul celor doua companii include si servicii adaugate, precum instruirea si suportul tehnic acordat echipelor tehnice si de vanzari ale Aline Distribution.

In prezent, o parte importanta din vanzarile BitDefender se realizeaza prin intermediul distributiei. Este un model de business pe care il practicam de peste 5 ani si care s-a dovedit a fi profitabil atat pentru noi, cat si pentru partenerii si clientii nostri.Noul acord cu Aline Distribution deschide posibilitati de colaborare cu peste 1500 de potentiali clienti - a spus la randul sau Razvan Valceanu, BitDefender Channel Manager pentru Europa de Est.
iAline Distribution are in momentl de fata un portofoliu de 1500 de clienti activi, 10 sucursale si de la sfarsitul anului 2005, un birou in Olanda.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri