CERF 2005 isi deschide portile spre viitorul IT&C

Saptamana viitoare, in perioada 20-24 aprilie, impatimitii de IT vor putea vizita Expozitia internationala de tehnologia informatiei - CERF 2005, care se va desfasura in cadrul complexului Romexpo din Bucuresti.

Evenimentul se afla la cea de-a 14-a editie si se desfasoara sub sigla "Cerf 2005 - un oras al viitorului in care prezentul este mult mai simplu". CERF 2005 va aduna la un loc 131 de firme reprezentative pe piata romaneasca, in domeniile comunicatii, hardware si software, solutii IT&C dedicate business-ului, sisteme si echipamente digitale pentru afaceri sau pentru consumatori individuali, consultanta, servicii, presa de profil. Totodata, vor fi prezente si firme din industria IT&C central si est-europeana. In acest an, expozitia se va intinde pe o suprafata de 12.000 de metri patrati, cu 2.000 de metri mai mult fata de anul trecut, si va cuprinde cinci sectiuni distincte: comunicatii, echipamente, sisteme si solutii digitale, produse electronice, imaging expo - sectiunea dedicata fotografiei digitale, distributie hardware si software, solutii IT&C, servicii si aplicatii pentru afaceri.

Potrivit directorului general al Expotek, Sorina Muresan, firma organizatoare a evenimentului, expozitia va cuprinde foarte multe noutati prezentate in luna martie la Cebit, in Hanovra, si va fi deschisa, zilnic, intre orele 10.00 si 18.00. Costul unui bilet este de 80.000 de lei, iar organizatorii se asteapta la peste 80.000 de vizitatori.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri