Saptamana viitoare, in perioada 20-24 aprilie, impatimitii de IT vor putea vizita Expozitia internationala de tehnologia informatiei - CERF 2005, care se va desfasura in cadrul complexului Romexpo din Bucuresti.

Evenimentul se afla la cea de-a 14-a editie si se desfasoara sub sigla "Cerf 2005 - un oras al viitorului in care prezentul este mult mai simplu". CERF 2005 va aduna la un loc 131 de firme reprezentative pe piata romaneasca, in domeniile comunicatii, hardware si software, solutii IT&C dedicate business-ului, sisteme si echipamente digitale pentru afaceri sau pentru consumatori individuali, consultanta, servicii, presa de profil. Totodata, vor fi prezente si firme din industria IT&C central si est-europeana. In acest an, expozitia se va intinde pe o suprafata de 12.000 de metri patrati, cu 2.000 de metri mai mult fata de anul trecut, si va cuprinde cinci sectiuni distincte: comunicatii, echipamente, sisteme si solutii digitale, produse electronice, imaging expo - sectiunea dedicata fotografiei digitale, distributie hardware si software, solutii IT&C, servicii si aplicatii pentru afaceri.

Potrivit directorului general al Expotek, Sorina Muresan, firma organizatoare a evenimentului, expozitia va cuprinde foarte multe noutati prezentate in luna martie la Cebit, in Hanovra, si va fi deschisa, zilnic, intre orele 10.00 si 18.00. Costul unui bilet este de 80.000 de lei, iar organizatorii se asteapta la peste 80.000 de vizitatori.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri