Serviciul de Internet de banda larga Clicknet Express oferit de Romtelecom poate fi achizitionat si online, prin magazinul virtual al companiei intitulat "openIT".

Folosind facilitatile de achizitionare electronica a produselor furnizate de site-ul openIT.ro , clientul poate comanda una dintre conexiunile ADSL (Linie de Abonament Digital Asimetric) oferite de Romtelecom.

Reprezentantii openIT vor asigura livrarea modemului si a contractului ce urmeaza a fi incheiat intre Romtelecom si clientul respectiv.

Serviciul Clicknet Express oferit de Romtelecom foloseste tehnologia ADSL (Asymetric Digital Subscriber Line), care permite transfer de date la viteze mari, asigurand o capacitate de descarcare a datelor mai mare decat cea pentru incarcare.

Romtelecom si openIT, magazinul virtual care vinde produse de retea, au semnat recent un acord privind comercializarea online a serviciilor de Internet. Reprezentantii companiei nu au oferit nici un detaliu cu privire la acest contract de distributie.

Inaugurat in urma cu un an, magazinul virtual openIT are aproape 2000 de utilizatori inregistrati si una dintre cele mai mari rate de crestere dintre magazinele virtuale din domeniul IT&C.

Volumul serviciilor de transmisie a datelor de la Romtelecom, precum ADSL, a crescut cu 143% in trimestrul al treilea, in raport cu perioada similara a anului trecut.

Obiectivele Romtelecom au in vedere consolidarea serviciilor Dolce de televiziune prin satelit, continuarea implementarii retelei Next Generation Network (NGN), alaturi de modernizarea retelelor din orase si din unele regiuni rurale, pentru a permite oferirea serviciilor de Internet in banda larga, precum si lansarea de noi oferte de produse pentru clientii corporate.






Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri