Mitsubishi Electric Corp. a anuntat, ieri, ca va suspenda vanzarile de telefoane mobile din Europa, dupa inchiderea diviziei de cercetare si dezvoltare din Franta, transmite Dow Jones. Producatorul japonez de echipamente electrice a precizat intr-un comunicat ca decizia a fost cauzata de concurenta acerba din partea producatorilor precum Nokia sau Motorola. Divizia de cercetare si dezvoltare din Franta a fost infiintata in 2003 si se ocupa, initial, de vanzarea de telefoane mobile fabricate de Mitsubishi Electric.

Operatiunile de vanzare au fost mai apoi transferate, mai apoi (octombrie 2004), catre unitatea Mitsubishi Electric, din Olanda, filiala franceza ocupandu-se doar de partea de cercetare. Pentru anul fiscal care s-a incheiat la 31 martie, vanzarile din Europa au scazut la o cifra estimata de 700.000 de unitati, comparativ cu un milion de unitati in 2003.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri