QUALITANCE a inregistrat o cifra de afaceri de 10 milioane USD in 2017, in crestere cu 34% fata de anul anterior, un ritm obisnuit pentru companie in ultimii ani. Rezultatele remarcabile ale QUALITANCE au fost apreciate si la nivel international, compania fiind inclusa in mod repetat in topurile prestigioase Deloitte si Financial Times. In ultimii 5 ani, compania a crescut cu peste 300%, iar in 2018 isi propune sa urmeze aceeasi traiectorie ascendenta, avand ca obiectiv o crestere a cifrei de afaceri cu 20%.

Performantele companiei sunt rezultatul proiectelor axate pe design thinking, rapid prototyping. Evolutia business-ului a fost constanta in cele doua semestre din 2017 si a avut ca baza implementari majore pentru companii din topul Fortune 500 din Europa si Australia, precum si proiecte de transformare digitala pentru industria bancara din Romania.

„Toate proiectele pe care le-am realizat in 2017 au avut o componenta majora de inovatie. Deja nu mai vorbim despre software development pur, ci despre dezvoltarea unor platforme si produse digitale cu impact global, care rezolva nevoile reale ale utilizatorilor. Anul acesta, prioritar pentru noi este sa aducem in Romania experienta pe care am acumulat-o in proiectele de inovatie internationale. Cu atat mai mult cu cat mediul de business din Romania traverseaza o perioada de schimbare profunda, iar transformarea digitala devine un instrument vital in evolutia companiilor,” declara Ioan Iacob, CEO QUALITANCE.

Dintre proiectele importante in 2017 compania aminteste dezvoltarea unei platforme de management de resurse si colaborare in spatiile de lucru de tip co-working pentru un brand puternic din piata de real-estate din Marea Britanie, o platforma pentru zona de e-sports dezvoltata impreuna cu o companie de gaming de referinta din S.U.A., care sprijina la nivel global jucatorii profesionisti in a-si gasi coechipieri si a se antrena impreuna. La finalul lui 2017, compania a demarat un nou proiect de inovatie impreuna cu unul dintre liderii pietei financiare din Romania, pentru care a gandit mai multe solutii de imbunatatire a experientei bancare.

“In contextul de transformare prin care trece domeniul financiar-bancar, in special, ne dorim cu ajutorul tehnologiei sa revolutionam modul de operare al marilor institutii financiare, respectiv sa acceleram ritmul in care acestea dezvolta produse si servicii digitale. In acest sens, ne-am pregatit intern cu o echipa de management extinsa” completeaza Ioan Iacob.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri