Motorola a anuntat castigarea unui contract important avand ca obiect dezvoltarea, extinderea si administrarea retelei nationale GSM din Turcia apartinand companiei Vodafone.
Prin contractul incheiat pe o durata de opt ani, Motorola se angajeaza sa modernizeze si sa imbunatateasca reteaua radio Vodafone pentru a-i creste acoperirea si capacitatea. in plus, Motorola isi va asuma responsabilitatea si pentru administrarea operationala a retelei. Parte importanta a programului de modernizare privind accesul la retea, Motorola va asigura prin contract si disponibilitatea zonelor de importanta cheie pentru tehnologia 3G.

Motorola este onorata si incantata de alegerea facuta de Vodafone si de rolul important pe care il va juca in cadrul operatiunilor desfasurate in Turcia in urmatorii opt ani, declara Jose Figueroa, vicepresedinte si director general Motorola Networks & Enterprise EMEA. Anuntul de astazi demonstreaza angajamentul Motorola in vederea dezvoltarii retelei GSM si abilitatea noastra de a asigura servicii inovative, administrative, care vor asigura eficienta costurilor Vodafone pe termen lung.

In afara de avantajele unei retele imbunatatite, cu o performanta si calitate superioare, contractul presupune si eficientizarea costurilor operationale ale retelei Vodafone, oferind o mai buna anticipare cu privire la investitie.

In concordanta cu strategia Vodafone Group, compania Vodafone se dedica cresterii valorii actiunilor noastre prin asigurarea unor costuri mai eficiente obtinute prin metode noi si inovative. in acelasi timp, ne straduim sa dezvoltam in mod permament experienta comunicatiilor mobile a clientilor nostri, a adaugat Attila Vitai, CEO Vodafone Turcia. Suntem increzatori ca acest contract va permite indeplinirea acestor doua teluri ambitioase spre beneficiul consumatorilor nostri din Turcia si suntem nerabdatori sa colaboram cu Motorola printr-un parteneriat de durata si de valoare.

Una dintre cele 100 de companii incluse in celebrul top Fortune 100, avand o traditie indelungata si o prezenta puternica pe piata mondiala, Motorola a inregistrat in anul 2005 vanzari in valoare de 35.3 miliarde de dolari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
An atipic: În 2020 vânzările de smartphone-uri ar putea avea o scădere RECORD
Setari Cookie-uri