Tradeshift, jucator in sistemul de plati din lantul logistic si piete de desfacere, anunta o majorare de capital de 250 milioane dolari in runda de finantare din Seria E, condusa de Goldman Sachs si Comisia pentru Pensii din cadrul Serviciului Public (PSP Investments). Aceasta noua runda duce finantarea totala a Tradeshift la peste 400 milioane dolari, aceasta devenind o afacere evaluata la 1,1 miliarde dolari. Concentrata pe cresterea si dezvoltarea activitatilor in Romania, Tradeshift, una dintre companiile cu cea mai rapida crestere, a anuntat astazi ca recruteaza 100 de noi colegi pentru biroul din Bucuresti.

„Tinand cont de cresterea rapida a tranzactiilor B2B online, pietele online nu se mai adreseaza exclusiv consumatorilor. Tradeshift a devenit lider in gestionarea lanturilor logistice, permitand corporatiilor din intreaga lume sa aiba un control mai mare asupra propriilor lanturilor logistice”, a declarat Darren Cohen, global head, principal strategic investments la Goldman Sachs.

„Intotdeauna am fost de parere ca viitorul lanturilor de aprovizionare este 100% digital si ca primul pas catre o economie conectata digital este realizarea conexiunii cu comertul. Aceasta investitie ne va sustine cresterea continua si consolidarea pozitiei de lider. Le uram bun venit celor mai noi investitori ai nostri, Goldman Sachs si PSP Investments si asteptam cu nerabdare contributiile lor extrem de importante, pe masura ce intram in urmatoarea faza de crestere si dezvoltare”, a spus Christian Lanng, CEO si co-fondator Tradeshift.

Biroul Tradeshift din Bucuresti se afla in centrul dezvoltarii aplicatiilor si infrastructurii de tip cloud pentru piata globala. Tradeshift urmareste sa utilizeze talentele din Romania specializate in stiinta si inginerie a caror valoare este recunoscuta la nivel mondial.

„Suntem incantati de o dublare a cresterii noastre in Romania si avem la dispozitie peste 100 de noi locuri de munca ce urmeaza a fi ocupate in perioada urmatoare. Romania dispune de o resursa de talente extraordinare, de oameni dedicati, pasionati si cu un background tehnic foarte dezvoltat. Cautam colegi care iubesc provocarile si vor sa lucreze intr-o companie cu o cultura colaborativa si oportunitati globale”, a declarat Toni Nielson, director de recrutare, Tradeshift.

Decizia de a da startul procesului de recrutare in Romania este una dintre principalele initiative strategice rezultate din aceasta runda de finantare si se afla in stransa legatura cu continuarea expansiunii globale a Tradeshift in Europa si Asia; cresterea volumului si a valorii tranzactiilor pe platforma sa; si investitii strategice in tehnologii emergente, constand in blockchain si inteligenta artificiala, prin divizia Frontiers, lansata in ianuarie 2018.

Tradeshift autorizeaza efectuarea platilor din lantului logistic si piete de desfacere pentru mai mult de 1,5 milioane de companii la nivel global, inclusiv unele dintre cele mai mari organizatii, precum: Air France-KLM, DHL, Fujitsu, HSBC, Siemens, Société Générale, Unilever si Volvo. Ecosistemul companiei permite acum alternative pentru finantarea comertului, gestionarea cheltuielilor si a creantelor, imprumuturi si plati, piete private, eliberand capitalul blocat in platile online in valoare de 9 trilioane de dolari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri