Din "motive strategice", S&T AG (www.snt.at) a redobandit 30% din actiunile detinute de partnereul sau QBS in S&T Romania SRL - o filiala S&T AG cu sediul in Bucuresti. Aceasta schimbare ofera companiei S&T o participatie de 100% in S&T Romania SRL.

Relatia de lucru dintre S&T AG si QBS trebuie sa fie acum utilizata pentru a urmari intensiv asigurarea unor noi oportunitati in sectorul public din Romania.

„Dorim sa ii multumim lui Octav Nicolau, proprietar si Presedinte al QBS, pentru eforturile sale din ultimii ani. Acestea au contribuit la indeplinirea succeselor realizate in comun de compania sa si de S&T. Vom continua aceasta relatie profesionala in urmatorii ani, deoarece ne permite sa ajutam clientii nostri din Romania si sa ne dezvoltam pozitia pe aceasta piata”, afirma Peter Sturz, COO al S&T. „Rascumpararea actiunilor din filiala noastra din Romania face parte din planurile ambitioase ale Grupului S&T pentru urmatorii ani. Aceasta schimbare a fost planificata de ceva timp.”

Nicoleta Macovei este Directorul General al S&T Romania SRL din martie 2018. Obiectivul ei este dezvoltarea pas cu pas a acestei companii intr-unul dintre cei mai importanti integratori de sisteme informatice din Romania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Revolut lanseaza serviciul prin care poti cumpara actiuni