Huawei Consumer Business Group a anuntat ca peste 100.000 de smartphone-uri din seria Huawei P20 au fost vandute in prima luna de la lansarea globala, in regiunea Europa Centrala si de Est, precum si in Nord.

Aceasta este poate una din cele mai importante reusite marcate de companie, reprezentand un nou record pentru brand, smartphone-urile seriei P20 fiind cele mai vandute modele ale unei serii P de cand au fost oficial lansate. Mai mult, vanzarile inregistrate de noul model P20 Pro au crescut de 17 ori, in comparatie cu vanzarile inregistrate de predecesorul sau, modelul P10 Plus.

Flagshipul seriei P20, modelul Huawei P20 Pro, lansat impreuna cu modelul P20, este primul smartphone din lume care integreaza sistemul triple camera Leica. Modele seriei P20 se afla in prezent in fruntea clasamentului DxOMark si sunt primele device-uri care au reusit sa obtina un scor format din 3 cifre, reusita nemaintalnita pana acum in clasamentul DxOMark.

Dupa doar patru saptamani de la lansarea globala, Huawei P20 Pro a reusit sa depaseasca vanzarile inregistrate de predecesorul sau, P10 Plus, de 17 ori, iar majoritatea vanzarilor au fost realizare in Polonia, Norvegia, Suedia si Austria. Cele mai recente rezultate ale vanzarilor confirma faptul ca exista o cerere in crestere pentru flagship-urile Huawei.

“In ultimul timp, am impartasit vestea vanzarilor record pe platforma noastra de comert electronic, Vmall, unde Huawei a generat 100 milioane RMB (Yuan renminbi) in venituri in primele 10 secunde de la startul comercializarii oficiale a seriei P20. Aceasta performanta remarcabila a vanzarilor in diferite regiuni si tari, inclusiv Romania, dovedeste increderea continua a consumatorilor in produsele Huawei si demonstreaza dedicarea noastra de a furniza smartphone-uri inovatoare si remarcabile pentru segmentul high-end”, a declarat Zachary Jianglinchao, Director of Romania Huawei Consumer Business Group. Tot acesta completeaza: In Romania, vanzarile inregistrate ne-au intrecut asteptarile si asta se datoreaza increderii pe care consumatorii o arata smartphone-urile Huawei, P20 Pro reusind sa se situeze in topul preferintelor acestora, datorita primului sistem triple-camera, dar si a capabilitatilor bazate pe Inteligenta Artificiala, menite sa ofere cea mai buna experienta de utilizare.

Noul Huawei P20 Pro este disponibil in oferta operatorilor si in magazinele de retail, la un pret recomandat de 3899 lei, in variantele de culoare Black, Twilight si Midnight Blue, iar modelul P20 este disponibil in oferta magazinelor de retail si a operatorilor de telefonie mobila, la un pret recomandat de 2999 lei, in variantele de culoare Black, Pink Gold si Midnight Blue.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri