Perioada concediilor a inceput deja si multi dintre noi alegem sa mergem cu automobilul catre destinatia dorita. In cazul in care aceasta se afla in afara granitelor, vom ajunge sa petrecem o perioada semnificativa de timp in masina. Experienta drumului poate fi foarte placuta daca ai la indemana gadgeturile auto potrivite.

Daca nu va aflati in posesia unui automobil echipat cu ultimele optiuni din piata, puteti compensa prin intermediul gadget-urilor auto care va vor face voiajul sa fie unul placut. V-am ales 5 astfel de gadgeturi pe care le puteti cumpara la reducere.

5 gadgeturi auto ieftine pentru masina ta

1. Espressor pentru masina

Un drum de cateva ore pana pe una dintre insulele grecesti sau catre cele mai apreciate plaje din Spania va trece altfel stiind ca va puteti prepara cafeaua direct in masina. Acest lucru este posibil prin intermediul unui espressor pentru masina Handpresso, ce are un rezervor cu o capacitate de 53 ml pe care il puteti alimenta cu cafea macinata sau ESE pods.

Esspresorul are o greutate de 1.6 kg si vine echipat cu 1 geanta, 2 cesti si un servet. Il puteti cumpara la reducere de AICI.

gadgeturi auto ieftin

sursa foto: kikovic / shutterstock.com

2. GPS incorporat in oglinda retrovizoare

gadgeturi auto ieftine

sursa foto: wavebreakmedia / shutterstock.com

In cazul in care nu sunteti familiarizati cu ruta pe care ati ales-o pentru a ajunge la destinatia dorita, un GPS incorporat in oglinda retrovizoare va poate fi de folos. Cel ales de noi vine cu un sistem de operare Windows CE, rezolutie a ecranului 800 x 480 si un procesor de 468 MHz.

De asemenea, gadgetul auto are o dimensiune a display-ului de 4.3 inch, memorie interna de 4GB si suporta un card microSD de pana la 32 GB. Acesta poate comunica in limba japoneza, spaniola, rusa, franceza, italiana, germana, engleza, romana si maghiara si vine echipat cu un incarcator de masina, cablu USB si 1 creion touch.

GPS-ul are integrate hartile urmatoarelor tari: Canada, Rusia, Turcia, Suedia, Italia, Spania, Israel, Polonia, Belarus, Belgia, Cehia, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Olanda, Norvegia, Elvetia, Anglia, Ucrania, Albania, Andora, Austria, Bosnia si Hertegovina, Brunei, Bulgaria, Croatia, Cipru, Danemarca, Estonia, Finlanda, Macedonia, Gibraltar, Ungaria, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Moldova, Monaco, Muntenegru, Portugalia, Romania, San Marino, Serbia si Slovacia.

Il puteti cumpara cu o reducere de 27% de AICI.

3. Umidificator auto

gadgeturi auto ieftine

sursa foto: kostasgr / shutterstock.com

Dupa cateva ore petrecute in masina, aerul poate deveni irespirabil, provocandu-ti o stare neplacuta ce v-ar putea deconcentra de la traseu. Umidificatorul auto poate fi usor de folosit. Odata introdus in priza auto, turnati putina apa in recipient si cateva picaturi din esenta pe care o preferati.

Acest gadget auto vine si cu doua sloturi USB de 2,1 A ce iti vor permite sa incarci in acelasi timp 2 telefoane. Il puteti cumpara cu o reducere de 35% de AICI.

4. Camera auto tripla
gadgeturi auto ieftine

sursa foto: Titikul_B / shutterstock.com

Camera auto poate deveni o adevarata “cutie neagra” a masinii tale, ce inregistreaza orice eveniment petrecut in apropriere. Nu ocupa mult spatiu si nici nu trebuie sa cheltui sume mari pentru a avea un astfel de gadget auto.

Modelul pe care l-am ales este o camera auto tripla, fata - spate - interior. Are un cran de 4.0 inch, microfon incorporat, detectie miscare si inregistrare. Ii puteti introduce si un card de pana la 32 GB.

O puteti cumpara cu o reducere de 52% de AICI.

5. Senzori parcare fata/spate

gadgeturi auto ieftine

sursa foto: Jaruek Chairak / shutterstock.com

Un accident nu este niciodata binevenit, mai ales cand te afli in concediu intr-o tara straina. Dincolo de atentia sporita pe care trebuie sa o ai cand esti in trafic, nu trebuie sa excluzi si faptul ca un incident poate aparea si in momentul in care parchezi.

In cazul in care masina ta nu este echipata cu senzori de parcare, iti poti cumpara un gadget care sa compenseze aceasta lipsa. Gadgetul auto ales de noi este dotat cu 8 senzori ce detecteaza obstacolele din zona in care sunt directionati. Acest gadget auto vine cu un display digital cu LCD si un indicator luminos ce te directioneaza.

De asmenea, gadgetul are si o alarma acustica ascendenta pentru evitarea incidentelor. In marsarier senzorii au o distanta de alarmare de pana la 2 m.

Il puteti cumpara de AICI.

Sursa foto: By Soloviova Liudmyla / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri