Producatorul global de solutii de securitate cibernetica Bitdefender a lansat suita de solutii de securitate informatica pentru familii Bitdefender 2019. Prin tehnologii bazate pe detectarea de comportamente, noua suita este capabila sa opreasca criminalii informatici inainte ca atacurile sa aiba loc si sa protejeze utilizatorul pe toate fronturile.

Produsele Bitdefender 2019 aduc inovatii precum Network Threat Prevention, functionalitate care monitorizeaza toate caile de atac asupra sistemului: previne exploatarea vulnerabilitatilor din sistemul de operare sau din programele instalate, detecteaza si blocheaza atacurile de tip brute force si protejeaza informatiile sensibile de tentative de interceptare cand sunt transmise necriptat.

Tehnologia Ransomware Remediation ofera un nou nivel de protectie contra amenintarilor care blocheaza datele utilizatorilor si apoi solicita recompensa pentru a le reda accesul. Aceasta identifica tipurile de comportament ale ransomware, face copii ale fisierelor si le restaureaza anuland astfel orice efect nedorit al criptarii acestora.

„Bitdefender a fost in avangarda securitatii informatice inca de la inceputuri, stabilind noi standarde in fiecare generatie de produse. Cu noile tehnologii anti-ransomware din Bitdefender 2019, reusim sa protejam utilizatorii folosind tehnologii la care pana de curand specialistii in securitate informatica doar visau”, spune Ciprian Istrate, vicepresedinte pentru solutii consumer la Bitdefender.

Cu noul mod autopilot, solutiile Bitdefender adopta un comportament proactiv care transforma partenerul silentios de pana acum intr-un consultant personal in securitate informatica, sugerand utilizatorului functionalitati care i-ar putea fi utile pentru o mai buna protectie a datelor personale.

Bitdefender 2019 aduce alte imbunatatiri majore prin Advanced Threat Defense, feature care monitorizeaza indeaproape aplicatiile si programele active ca sa identifice comportamente suspecte si sa intervina imediat pentru prevenirea infectarilor. Imbunatatirile aduse modulului Web Attack Prevention feresc utilizatorii de navigarea pe site-uri periculoase inainte sa le acceseze, prin verificarea rezultatelor afisate de motoarele de cautare.
Tehnologiile anti-phishing si anti-frauda blocheaza paginile aparent legitime care incearca sa sustraga parole sau numere de card, iar Bitdefender Safe Files previne accesul neutorizat la fisierele de importanta fundamentala.

Bitdefender este o companie de securitate informatica cu activitate la nivel global, care furnizeaza solutii de protectie impotriva amenintarilor complexe catre 500 de milioane de utilizatori din peste 150 de tari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri