Zeci de romani s-au plans in ultimele zile ca au avut probleme cu contul de Facebook, dupa ce au dat calificativ minim de o stea Politiei Romane. Facebook Europe a spus, intr-un raspuns pentru HotNews.ro, ca isi asuma vina si ca totul s-a intamplat dintr-o eroare a sistemelor automate de depistare a spam-ului. Peste 50.000 de romani au acordat o stea din cinci Politiei Romane pentru actiunile institutiei in scandalul cu numarul de inmatriculare anti-PSD. Joi Politia a inchis sectiunea de comentarii.

Zeci de romani au povestit ca le-au fost suspendate temporar conturile de Facebook dupa ce au acordat recenzii pe pagina Politiei. Suspendarile nu au durat mult, dar oamenii au fost nevoiti sa completeze diverse campuri si sa-si schimbe parola pentru a-si reactiva conturile, scrie Hotnews.

”Ne pare foarte rau de greseala. Profilurile au fost suspendate din greseala de sistemele noastre automate si au fost restabilite cat de repede posibil dupa ce am putut investiga situatia. Ne pare rau pentru neplacerile cauzate. Confirmam ca, in urma investigatiei, am descoperit ca blocarile au fost rezultatul unei erori la sistemele noastre automate anti-spam”, se arata in raspunsul trimis de Facebook.

Sursa foto: Chinnapong / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri