Fanii produselor Apple din intreaga lume asteapta lansarea din aceasta toamna a noilor smartphone-uri. Unul dintre detaliile care va face diferenta pare sa fie procesorul ce vine cu o serie de imubanatiri ce vor fi fara indoiala pe placul utilizatorilor.

Zvonurile din mediul online vorbesc despre trei noi modele de iPhone-uri, unul dintre ele fiind un upgrade al modelului X. Cu diagonale de 6,5 inch, 6,1 inch si 5,8 inch, noile modele de iPhone-uri vin cu un procesor imbunatatit realizat de catre taiwanezii de la TSMC.

Noile iPhone-uri vor avea procesoare cu 20% mai rapide si vor consuma mai putina energie

TSMC, care furnizeaza anul acesta procesoare exclusiv pentru telefoanele produse de catre Apple, lucreaza la un procesor de 7 nanometri, ce va reduce dimensiunea noilor chip-uri cu 30% fata de modelele produse pentru iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X, conform techradar.com.

Noile procesoare, denumite A12, vor fi cu 20% mai rapide si vor consuma cu 40% mai putina energie, o veste imbucuratoare pentru cei care asteapta ultimul varf de gama pregatit de cei de la Apple, despre care se spune ca va avea o baterie a carei autonomie va fi cu doar 10% mai mare decat a modelului precedent.

iPhone 2018 Apple iPhone X

sursa foto: By sun.monday / shutterstock.com

Un alt element de noutate pe care s-ar putea sa il vedem la noile modele de iPhone-uri ce vor fi lansate de catre producatorul american in luna septembrie ar fi culorile. Analistul Ming-Chiu Kuohe, cunoscut pentru predictiile sale legate de produsele Apple, precizeaza ca va fi lansat un model iPhone X Plus cu o diagonala de 6,5 inch OLED, Dual Slim, ce va fi disponibil pe negru, alb si auriu si va costa in jur de 1.000 de dolari, conform theverge.com.

Cel de-al doilea model despre care se zvoneste ca va fi lansat de catre Apple in aceasta toamna ar avea un ecran de 6,1 inch LED, cu Face ID, ce va debuta in variantele gri, alb, alastru, rosu sau portocaliu si va costa in jur de 700 de dolari.

De asemenea, se vorbeste si despre o noua varianta a iPhone-ului X cu diagonala de 5,8 inch ce va veni cu specificatii imbunatatite.

Apple a devenit prima companie cu o valoare de piata de un trilion de dolari

iPhone 2018 Apple iPhone X

sursa foto: By rarrarorro / Shutterstock.com

Gigantul Apple a devenit prima companie americana listata a carei capitalizare bursiera a atins 1.000 de miliarde de dolari, dupa castigurile trimestriale solide raportate la inceputul lunii august.

In cursul sedintei de pe 2 august a Bursei de la New York, actiunile Apple au urcat cu 2,8% la nivelul record de 207,05 dolari, atingand pragul de 1.000 de miliarde de dolari.

Veniturile trimestriale ale producatorului de iPhone-uri au urcat la 53,3 miliarde de dolari, depasind estimarile analistilor, de 52,3 miliarde de dolari.
Pentru trimestrul trei din 2018, compania americana se asteapta la venituri de 60-62 de miliarde de dolari, tot peste previziunile analistilor, de 59,6 miliarde de dolari.

Apple a vandut 41,3 milioane de iPhone-uri in trimestrul doi din 2018 iar pretul mediu a fost de 724 de dolari, in timp ce analistii se asteptau la 694 dolari

Sursa foto: By franz12 / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri