AROBS Transilvania Software a semnat un acord privind preluarea SAS GRUP SRL, firma care detine alarma.ro si care este unul dintre jucatorii din Top 3 in domeniul furnizarii de solutii de monitorizare de flota auto din Romania.

Cu o experienta de peste 15 ani in furnizarea de solutii de telematica si telemetrie pe piata din Romania, SAS Grup a fost ani la rand liderul in domeniul solutiilor de optimizare a managementului de flota si de gestionare a parcurilor auto, avand in acest moment un portofoliu de peste 2200 de clienti interni si internationali. Printre clientii importanti ai SAS se numara Orange, BCR, Atlassib si DHL Romania. Acestia se vor adauga portofoliului de clienti ai AROBS, prin divizia Track GPS (produs lansat in 2005), dintre care amintim Engie, Banca Transilvania, Urgent Cargus, etc.

Achizitia vine in contextul identificarii unor sinergii la nivel tehnic si operational intre cele doua companii si a dorintei acestora de a furniza solutii cat mai complete si complexe pe piata de monitorizare de flota.

Voicu Oprean, fondator & CEO AROBS, declara: „Acest pas face parte din strategia noastra de crestere prin achizitii, proces inceput inca din 2013 prin integrarea mai multor jucatori locali. Cautam in permanenta sa dezvoltam atat gama de produse si servicii furnizate clientilor nostri, cat si sa ne diversificam industriile pe care activam, iar aportul SAS Grup in acesta strategie a noastra este mai mult decat favorabil. Cautam in continuare alte oportunitati de achizitii in Romania si in Europa de Est, pentru a ajunge la peste 100.000 de masini monitorizate in urmatorul an. Solutia AROBS Track GPS este deosebit de flexibila si adaptata atat firmelor mari, cat si celor cu parcuri auto mici. Din experienta noastra, firmele care achizitioneaza AROBS Track GPS realizeaza reduceri de costuri si cresteri ale controlului asupra flotei, beneficii care permit amortizarea investitiei in primele luni de utilizare”.

Cu un portofoliu de peste 6500 de clienti si peste 85.000 de vehicule monitorizate zilnic, AROBS devine astfel unul dintre cei mai mari jucatori pe piata de servicii de monitorizare auto din Europa Centrala si de Sud-Est.

Adrian Dinu, CEO SAS Grup, va ramane in continuare la conducerea alarma.ro si va juca un rol important in integrarea celor doua solutii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri