Clientii UPC se vor bucura de toate meciurile din UEFA Champions League si Europa League pentru urmatoarele trei sezoane, in urma parteneriatului incheiat intre UPC Romania si Look TV.

Noul sezon al celor mai importante si spectaculoase competitii fotbalistice intercluburi a debutat recent, meciurile fiind difuzate de Look Plus, Look Plus HD, Look Sport si Look Sport HD. Acestora li se vor adauga alte canale suplimentare Look pentru a asigura transmiterea live simultana a tuturor meciurilor din cele doua intreceri sportive.

Toate meciurile din ambele competitii vor putea fi urmarite oriunde, pe orice ecran cu aplicatia Horizon Go si oricand cu functia Replay a mediabox-ului Horizon, continutul fiind disponibil cu pana la sapte zile in urma. Astfel, fanii fotbalului se vor bucura de cea mai buna experienta TV, meciuri live in calitate HD exceptionala si nu vor rata nicio faza sau gol, niciun meci in care unele dintre cele mai mari vedete ale fotbalului - Leo Messi, Gianluigi Buffon, Neymar sau Cristiano Ronaldo - vor scrie inca o pagina de istorie a fotbalului european.

„Prin incheierea parteneriatului cu Look TV, clientii nostri vor avea ocazia sa traiasca emotia tuturor meciurilor din UEFA Champions League si Europa League, care se alatura celorlalte competitii fotbalistice din campionatul national. Experienta clientilor UPC este completata de platforma inovatoare Horizon si aplicatia Horizon Go, astfel incat se vor bucura de fotbal la cea mai mare intensitate, oriunde s-ar afla si in orice moment al zilei. Ne bucuram sa extindem oferta noastra de continut premium cu cele mai importante competitii din fotbalul european ca parte a strategiei de a oferi divertisment nelimitat, pe orice device.”, declara Mihnea Radulescu, CEO UPC Romania.

Canalul Look Plus este disponibil in toate abonamentele TV UPC, iar canalele Look Plus HD, Look Sport, Look Sport HD si canalele utilizate pentru transmisia tuturor meciurilor din cele 2 competitii vor fi incluse in extraoptiunea Sport.

Pana pe 21 septembrie 2018, toti clientii UPC Romania au vizionare libera pentru toate canalele incluse in extraoptiunea Sport.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri