Chiar daca lansarea ultimelor modele de iPhone inca nu a avut loc, cei de la Apple avand un eveniment programat pentru data de 12 septembrie, magazinul romanesc Quickmobile.ro a creat deja pe site pagini ale produselor in care se pot observa design-ul de pe spatele acestora, precum si variantele de stocare si dimensiunile.

Imaginile aparute in presa internationala in ultima perioada infatiseaza 2 modele din gama iPhone XS, pe care reprezentantii companiei urmeaza sa le lanseze in aceasta toamna, confirmand unele zvonuri aparute anterior. In imagini apare un model cu un ecran de 5.8 inch si unul ceva mai mare de 6.5 inch. De asemenea, zvonurile anticipeaza si un al treilea model, care nu este prezentat in aceste imagini, cu un ecran LCD de 6,1 inch ce va avea un pret mai avantajos.

iPhone 2018: Quickmobile.ro a listat deja modele XS Max Plus, XS si 9, chiar daca nu stim daca acestea vor fi denumirile oficiale

Zilele trecute, cei de la Quickmobile.ro au creat deja pagini ale produselor, chiar daca detaliile nu au fost prezentate oficial.

sursa foto: quickmobile.ro

In imaginea de mai sus se poate observa un model denumit iPhone Xs Max Plus care este disponibil in culorile negru sau alb, ce are ca variante de stocare 64 GB, 256 GB si 512 GB. Zvonurile din presa internationala vorbesc despre un ecran de 6,5 inch si un pret de lansare situat in jurul sumei de 1.199 de dolari.

Cel de-al doilea produs listat de catre cei de la quickmobile.ro este iPhone 9, despre care se zvoneste ca ar fi cel mai ieftin model lansat in cadrul evenimentului din aceasta toamna.

Acesta vine cu doua variante de stocare, de 256 GB si 64 GB, pe negru si pe alb, iar zvonurile aparute in presa internationala vorbesc despre un ecran LCD de 6,1 inch si ca ar avea un pret de 699$.

Cel de-al treilea model, prezentat sub denumirea de iPhone Xs, vine in trei variante de stocare: 512 GB, 256 GB si 64 GB, de asemenea disponibil tot in culorile alb si negru. Aici ar putea fi vorba de modelul cu ecranul de 5,8 inch al carui pret se zvoneste ca s-ar situa in jurul sume de 999$.

sursa foto: quickmobile.ro

Sursa foto: By Al Medwedsky / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri