Orange este primul operator telecom care aduce in exclusivitate in Romania celebrul brand de telefoane si accesorii Xiaomi.

Pentru a sarbatori intrarea noului brand in portofoliul Orange, clientii sunt invitati in perioada 22-23 septembrie in magazinul Orange din Baneasa Shopping Center pentru a testa doua dintre cele mai populare telefoane Xiaomi. In plus, cei care vor achizitiona telefoane Xiaomi in decursul celor doua zile din Orange Shop Baneasa vor fi recompensati astfel:

Astfel, oferta Orange se imbogateste cu doua terminale noi - Redmi5, ce ofera specificatii de top la un pret accesibil si spectaculosul Mi MIX 2S ce surprinde atat prin design cat si prin specificatii.

Mi MIX 2S impresioneaza printr-un disply IPS Full HD+ de 6 inch, unele dintre cele mai inguste margini ale ecranului, dar si o carcasa din material ceramic curbat. Designul telefonului este completat de specificatii tehnice de top precum procesorul Snapdragon™ 845 de 2,8GHz, 6GB memorie RAM, 64GB spatiu de stocare, precum si incarcare rapida wireless.

Redmi5 se remarca printr-un raport foarte bun calitate pret, un display generos LCD de 5.7 inch, procesor cu 8 nuclee si 2GB dememorie RAM. Viitorii posesori ai Redmi5 vor fi incantati si de camera de 12MP sau de bateria de 3300 mAh ce asigura pana la 31 de zile timp de asteptare.

Alaturi de cele doua noi telefoane, Orange Romania continua sa imbogateasca si sa diversifice portofoliul de obiecte conectate, ajungand la peste 110 referinte. Prin intermediul acestora, clientii isi pot crea propriul ecosistem de produse conectate carora li se adauga si noua bratara de fitness Xiaomi Mi Band 3.

In oferta Orange, Mi MIX 2S poate fi achizitionat cu 65 euro impreuna cu abonamentul Orange Me 45 in timp ce Redmi5 este disponibil de la 15 euro alaturi de abonamentul Orange Me 20.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri