Mai multe vedete de top din lumea muzicii s-au unit pentru a da in judecata un site care ofera clientilor inregistrari rare cu concerte ale marilor artisti, informeaza NewsIn

Nume de prim rang din lumea muzicii intre care Grateful Dead Productions, Carlos Santana si membrii ai formatiilor Led Zeppelin si The Doors, si-au unit eforturile si au dat in judecata propietaru site-ului Wolfgang's Vault (http://www.wolfgangsvault.com), sustinand ca oferirea catre clientii respectivului site a inregistrarilor mai multor concerte celebre este ilegala.

Pe pagina de Internet Wolfgang's Vault sunt disponibile mii de inregistrari adunate pe decursul a 30 de ani de Bill Graham, un celebru promotor si organizator de evenimente muzicale. inregistrarile au fost realizate la concerte si acopera o gama foarte largp de genuri muzicale, de la Bob Marley la Bob Dylan.

Actiunea in instanta a fost intentata in statul California, impotriva lui William Sagan, actualul proprietar al site-ului, pentru care a platit cinci milioane de dolari in urma cu trei ani.

Concertele live sustinute de mari artisti, inregistrate atat in format video cat si audio sunt din ce in ce mai cautate pe Internet, fiind incluse in ofertele multor companii acre activeaza online.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Global Records lanseaza un program de internship platit