In perioada 30 octombrie - 3 noiembrie are loc la Bucuresti UX Days, primul boot camp intensiv de User Experience Design, un eveniment a carei curricula a fost construita special pentru piata si industria din Romania.

UX Days - un eveniment asa cum nu a mai fost facut pana acum in Romania

Timp de 5 zile, participantii vor trece prin toate etapele procesului de User Experience Design si vor aborda zone definitorii in industria tech din Romania: UX ca proces holistic, User Engagement si Cross Channels UX, UX Research, UX Techniques si nu in ultimul rand, construirea echipelor de UX, UX Management, UX Strategy and Communications.

„Este un eveniment inedit in Romania, iar asta pentru ca vrem sa livram informatiile intr-un format intensiv si condensat. Trainerii pe care i-am ales au foarte multa experienta teoretica, practica si mai ales aplicata. Profesionistii de User Experience Design nu ar trebui sa rateze UX Days deoarece reprezinta contextul ideal pentru a invata si pentru a creste in acest domeniu necesar industriei tech din Romania”, declara Calin Fara, presedintele Asociatiei Romane de User Experience Design si Senior User Experience Designer la Adobe.

Traineri din comunitatea internationala de UXD vor fi prezenti in toamna la Bucuresti

UX Days inseamna 5 zile de workshop-uri si discutii cu traineri din comunitatea internationala de UXD, cu experiente vaste in studiouri de design, in consultanta, corporatii sau zone academice. Ben Woods (Lecturer Kent State University), Alina Catalina Banuleasa (Lead UX Designer Electronic Arts & UX Trainer � coala Informala de IT), Scott Gould (Author, The Shape of Engagement), Stephanie Troeth (UX Consultant & Guest Lecturer University of Greenwich) si Jason Mesut (Director Resonant Design and Innovation Lab & Local Leader IxDA) sunt trainerii care vor oferi participantilor o experienta de invatare inedita prin subiectele pe care le vor aborda si prin aplicabilitatea lor in situatii reale. Detalii despre bilete sunt disponibile pe www.uxdays.ro.

UX Days este un eveniment organizat de Asociatia Romana de User Experience Design, un ONG care promoveaza si sustine dezvoltarea practicii de User Experience Design din Romania, organizand din 2015 UX Bucharest, prima conferinta de UX Design din Europa de Est. Evenimentul este organizat in colaborare cu Lagom Agency.

Partener educational: Kent State University

Suporteri: TEDxEroilor, Startarium, UXpa, UX Planet, The Institute & Internetics

Parteneri media: IQads&Smark, wall-street.ro, Cariere online, Bursa, Tech Cafe, PIN Magazine

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri