Samsung Electronics isi consolideaza pozitia de lider pe piata televizoarelor cu ecran LCD din Romania, arata cel mai recent studiu referitor la piata de aparatura electronica de larg consum din Romania realizat de unul din liderii mondiali ai cercetarii de piata specializat in retail si tehnologie. Studiul cuprinde rezultatele primelor 10 luni ale anului 2006.
In lunile septembrie si octombrie compania a continuat sa realizeze vanzari record, in special pe segmentul televizoarelor LCD de 32" unde a obtinut o cota de piata de 44,6%.

Televizoarele LCD Samsung ocupa primul loc nu doar in preferintele utilizatorilor romani, ci in toata Europa, unde anul acesta am vandut peste 3 milioane de unitati. Acest rezultat este o consecinta a faptului ca punem nevoile cumparatorilor nostri pe primul loc, nu un scop in sine, a declarat J.C. Park, General Manager, Samsung Electronics Romania.

Pozitia de lider al pietei ne onoreaza si ne obliga in acelasi timp sa continuam sa oferim utilizatorilor produse de inalta calitate, cu functii avansate si design elegant, asa cum i-am obisnuit si pana acum, a adaugat domnul J. C. Park.

Televizoarele cu ecran LCD oferite de Samsung se potrivesc perfect cu stilul de viata al noii generatii de utilizatori care pretuiesc atat designul, cat si functiile performante . LCD-urile Samsung ofera o functionalitate de cea mai inalta clasa si beneficiaza de o imagine nedistorsionata indiferent de unghiul de vizionare, laudandu-se in acelasi timp cu un design elegant si un consum redus de energie.

Tehnologia de imbunatatire a contrastului, patent al companiei Samsung, reproduce perfect luminile si umbrele, fiind sustinuta de un raport de contrast dinamic. in plus, capacitatea de a reda imagini de o limpezime uimitoare in miliarde de culori conduce la o experienta de utilizare bogata si expresiva.

Pe langa calitatea imaginii, noile televizoare LCD aduc un plus de personalitate pentru orice interior, avand un finisaj rafinat, de la eleganta designului pana la sistemul de suport, cu pivot si la boxele incorporate .
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri