In lunile septembrie si octombrie compania a continuat sa realizeze vanzari record, in special pe segmentul televizoarelor LCD de 32" unde a obtinut o cota de piata de 44,6%.

„Televizoarele LCD Samsung ocupa primul loc nu doar in preferintele utilizatorilor romani, ci in toata Europa, unde anul acesta am vandut peste 3 milioane de unitati. Acest rezultat este o consecinta a faptului ca punem nevoile cumparatorilor nostri pe primul loc, nu un scop in sine”, a declarat J.C. Park, General Manager, Samsung Electronics Romania.

„Pozitia de lider al pietei ne onoreaza si ne obliga in acelasi timp sa continuam sa oferim utilizatorilor produse de inalta calitate, cu functii avansate si design elegant, asa cum i-am obisnuit si pana acum,” a adaugat domnul J. C. Park.

Televizoarele cu ecran LCD oferite de Samsung se potrivesc perfect cu stilul de viata al noii generatii de utilizatori care pretuiesc atat designul, cat si functiile performante . LCD-urile Samsung ofera o functionalitate de cea mai inalta clasa si beneficiaza de o imagine nedistorsionata indiferent de unghiul de vizionare, laudandu-se in acelasi timp cu un design elegant si un consum redus de energie.

Tehnologia de imbunatatire a contrastului, patent al companiei Samsung, reproduce perfect luminile si umbrele, fiind sustinuta de un raport de contrast dinamic. in plus, capacitatea de a reda imagini de o limpezime uimitoare in miliarde de culori conduce la o experienta de utilizare bogata si expresiva.

Pe langa calitatea imaginii, noile televizoare LCD aduc un plus de personalitate pentru orice interior, avand un finisaj rafinat, de la eleganta designului pana la sistemul de suport, cu pivot si la boxele incorporate .