Poti sa cumperi un cadou tech cuiva pasionat de gadgeturi si noutati din lumea media fara sa te coste o avere. Din fericire, exista mai multe alternative pe care sa le poti lua in considerare si care vor multumi - implinesc si functia practica, dar si una care denota interes pentru un avid de noutati sau de necesitati tehnologice aparte.

Sa poti achizitiona un cadou tech, incadrandu-te intr-un buget de pana la 200 de lei poate reprezenta o provocare. Dar una care te ajuta sa intelegi mai bine ofertele de pe piata media. Ceea ce pare imposibil la inceput, se dovedeste super eficient atunci cand gasesti alternative. Si ma refer aici la gadgeturi si aparaturi utile care acopera mai multe nevoi si sunt ieftine. Multe sunt propuneri de la branduri celebre. Ceea ce inseamna ca se investeste si in calitate, dar si in rezistenta in timp.

Cateva dintre cele mai ofertante si interesante cadouri high-tech pe care le poti darui cuiva pasionat de domeniu si care au un pret accesibil gasesti in lista de mai jos:

Acumulator extern Anker PowerCore Elite, 20000 mAh ca sa aiba mereu telefonul incarcat si nu numai

Un acumulator pentru incarcarea telefonului ar putea fi o idee grozava pentru cineva care stii ca petrece foarte mult timp pe retelele sociale si se plange mereu ca nu are suficienta baterie. Bateria portabila Anker are capacitate de 20.000 de mAh ceea ce inseamna ca se poate plia pe aproape orice model de smartphone.

La nevoie, se poate folosi si pentru tablete, laptopuri, pentru ca nu limiteaza incarcarea doar pentru telefoane. Si mai bine si plin de utilitate: Anker PowerCore Elite poate incarca 3 dispozitive in acelasi timp. Cele trei porturi permit incarcarea simultana a telefoanelor, tabletelor sau a oricarui alt dispozitiv. Acest acumulator nu este dotat cu tehnologia Qualcomm.

Vezi mai multe detalii si pret pentru acumulatoarele Ankor PowerCore

Acumulatorul are o tehnologie ultrarapida, are, de asemenea, inca doua porturi microUSB (20W). Reincarcarea sa se face de 2 ori mai rapid: se reincarca de pana la doua ori mai repede fata de acumulatorii standard. O incarcare completa a sa dureaza aproximativ 6 ore.

De asemenea, acumulatorul extern Anker PowerCore Elite dispune de un sistem de protectie MultiProtect impotriva scurtcircuitelor si a scurgerilor de electricitate pentru protejarea dispozitivului.

Drona Quadcopter cu camera 2MP HD: un cadou pentru distractii cu prietenii

Dronele reprezinta o alternativa la distractie si sunt tot mai populare in randul adolescentilor, dar si al adultilor, care pot face explorari cu acestea cu ocazia a diverse iesiri. Se pot captura materiale video uimitoare fara sa coste neaparat o avere. Modelul de drona Quadcopter 2.4G 4CH 6-Axis SYMA X5C, de exemplu, poate ca nu este cel mai performant, dar are optiuni premium acolo unde conteaza.

drona Syma Quadcopter

Vezi mai multe modele de drone la pret mic

Usor de manuit, drona aceasta se poate manevra chiar si in conditii de vant puternic. Se livreaza cu:

  • telecomanda,
  • baterii
  • card SD si cititor
  • dar si elice de rezerva daca trebuie inlocuite cele pe care le are, cand se strica.

Cu o greutate redusa, are protectie din plastic pentru a rezista coliziunilor, acestea fiind detasabile. Se incarca undeva intr-o ora si are un timp de zbor intre 5 si 7 minute.

Mediaplayer Amazon Fire TV stick pentru vizionari de filme

Daca stii pe cineva caruia ii place sa se uite la filme si se plange mereu ca nu are acces la continutul online de pe diverse platforme pentru ca nu are Smart TV, poti sa ii faci o surpriza placuta. Un media player Amazon Fire poate transforma un televizor obisnuit intr-unul Smart TV - ceea ce inseamna ca ai gasit o alternativa deloc costisitoare ca sa ii permiti sa vada filmele si serialele TV cand isi doreste.

mediaplayer Amazon TV stick

Vezi si alte modele de mediaplayer Amazon

Mediaplayerul Amazon Fire TV stick este un device care se conecteaza la portul HDMI al televizorului si il transforma intr-un model smart cu acces la internet. Este ideal mai ales pentru cei care au abonament la Amazon Prime, permitandu-se sa se caute cu telecomanda in peste 200 de aplicatii - inclusiv HBO, Netflix, Youtube si Facebook. Conexiunea la retea se face prin Wi-Fi integrat.

Bec inteligent cu lumina reglabila: control de oriunde

Uite si un cadou sub 200 de lei pentru cineva care nu prea tine musai sa se ridice de pe canapea de fiecare data cand vrea sa stinga lumina. Un bec inteligent - modelul TP Link LED LB 120 ar rezolva problema asta. Becul se poate controla prin aplicatii mobile prin reteaua de wi-fi, schimband intensitatea luminii.

bec inteligent TP Link

Vezi detalii si pret pentru becul inteligent TP Link

Se poate folosi atat cu becuri colorate, cat si cu cele normale, avand posibilitatea sa se seteze diverse programe, sa se urmareasca consumul energetic sau sa se ajusteze temperatura de culoare - pana la a imita lumina zilei. Ceea ce va face in casa o atmosfera relaxanta, intima, de confort. Cel care il va primi, iti va multumi mai ales cand va observa ca poate programa cand sa se aprinda si sa se stinga lumina la nevoie.

Miniboxa portabila Anker SoundCore prin bluetooth

O boxa portabila este ideala pentru cineva care petrece mult timp prin deplasari, cineva caruia ii place sa asculte mereu muzica preferata, la volum cat mai puternic. Desi ai crede ca nu poti gasi o boxa cu sistem care sa si sune bine, sub 200 de lei, propunerea de la Anker Soundcore 2 are bas stereo pentru o experienta placuta.

miniboxa portabila Ankor SoundCore

Vezi mai multe detalii si pret pentru boxa portabila Ankor SoundCore

Cu o durata a bateriei de pana la 24 de ore, acest sistem audio va asigura muzica timp de aproape 24 de ore, fara intreruperi. Se poate folosi atat in mediu inchis, cat si in exterior, avand rezistenta la praf, la apa. Un gadget compact, cu difuzor de 5W si subwoofer pasiv - reda continutul audio din surse ca bluetooth, radio, card. Cu adevarat o optiune de cadou de luat in considerare!

Astea sunt doar cateva idei de cadouri sub 200 lei. Primul lucru pe care ar trebui sa il faci, cand ai nevoie de un cadou tech de buget redus, este sa gandesti totul in avans, pentru ca atunci cand va fi aniversarea sa fii pregatit cu optiuni.

Conteaza foarte mult sa fii atent la nevoi pentru ca, din cate se vede, alternative ieftine si practice pentru gadgeturi exista deja suficiente.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri