De multe ori, dupa o zi agitata si plina de raspunderi la munca, nu prea mai avem energie si timp pentru a investi si in alte sarcini acasa. Cu siguranta ca spalatul vaselor nu este ceva ce incanta prea mult, mai ales ca de cele mai multe ori fura cateva zeci de minute, daca s-a optat pentru mese mai bogate. O masina de spalat vase reprezinta o optiune de luat in considerare, pentru aceia care nu au nevoie de alte batai de cap.

Dar cu o masina de spalat vase nu se castiga doar prin faptul ca economisesti tu timp si energie, ci este si mult mai rentabila in ceea ce priveste consumul de apa si, adesea, inclusiv de energie electrica.

O masina de spalat vase consuma absolut mult mai putin decat daca ai spala tu vasele manual. Este ideala daca esti si adept al curentului eco-friendly, militand pentru protectia mediului inconjurator.

Masina de spalat vase Bosch SMS46KI04E, 13 seturi, 6 programe, Clasa A++ de eficienta energetica: cu tehnologia ActiveWear pentru consum redus de apa si energie electrica

Acest model de masina de spalat vase este unul standard - se potriveste in orice spatiu, fara sa fie necesara incorporarea. Are rezultate optime de spalare si uscare de pana la 3 ori mai rapid (durata programului este redusa cu pana la 66%, cu pastrarea eficientei de spalare).
Masina de spalat vase Bosch SMS46KI04E dispune de spatiu separat pentru tacamuri si ustensile mici de bucatarie. Exista si optiunea de preselectare a unui program personalizat care sa permita pornirea la momentul dorit.

In plus, sistemul Rackmatic triplu permite ajustarea inaltimii cosului superior. Tehnologia ActiveWater maximizeaza eficienta si face posibil consumul redus de apa si energie pentru protectia mediului, dar si a facturilor de energie electrica.

Vezi pret si detalii pentru masina de spalat vase Bosch SMS46KI04E

Masina de spalat vase Indesit DFG15B10, 13 seturi, 5 programe: un ciclu ECO pentru consum redus de energie electrica si apa

O alta optiune de luat in considerare pentru masinile de spalat vase este modelul Indesit DFG15B10 - acesta dispune de 13 seturi si 5 programe. Unul dintre acestea este un ciclu normal (dedicat spalarilor zilnice), altul Intensiv (pentru depunerile care se indeparteaza greu) si unul Eco (pentru economisire de apa si electricitate).

Masina de spalat vase Indesit DFG15B10 este dotata cu un sistem avansat tehnologic pentru siguranta maxima, dar si pentru a minimiza zgomotul produs cand este utilizata. In cazuri exceptionale, are un senzor inteligent pentru a interveni in caz de infundare filtru, spuma, fluctuatii si distributii gresite de apa.

Vezi pret si alte detalii pentru masina de spalat vase Indesit DFG15B10

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG 301, 10 seturi, 6 programe - LED si optiune de programare intarziata

Whirlpool vine cu o propunere de masina de spalat vase incorporabila, aceasta potrivindu-se in orice bucatarie gratie dimensiunilor si structurii reduse - 45 de centimetri. Este eficienta si flexibila, putandu-se integra estetic oriunde, gratie unui design minimalist.

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG 301 are atat cos inferior (pentru depozitare oale, capace, farfurii, salatiere, tacamuri), cat si cos superior (pentru pahare, cesti, farfurioare) si unul pentru tacamuri - optiunea Multizone permite utilizarea unui singur spatiu, de sus sau de jos. Farfuriile si capacele mari se asaza pe partile laterale, unde se pozitioneaza rafturi rabatabile cu pozitie variabila - vasele delicate se pot spala la temperaturi joase.

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG 301 iti permite sa alegi cand sa inceapa programul de spalare.

Vezi aici pret si detalii pentru masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG 301

Masina de spalat vase slim incorporabila Electrolux ESL4201LO

Electrolux vine cu o propunere interesanta pentru masinile de spalat vase, un model slim incorporabil care de asemenea te ajuta sa facieconomisire a energiei eletrice si a consumului de apa, asta pentru ca face parte din clasa A+.

Ce face interesanta masina de spalat vase de la Electrolux ESL4201LO este faptul ca este una slim - masoara putin, dar mai ales faptul ca iti permite sa speli vasele intre doua feluri de mancare - in doar jumatate de ora.

Programul sau rapid de functionare este perfect cand este cazul unei incarcaturi mici de farfurii si vase putin folosite. Un sistem inteligent te informeaza cand are nevoie de continut de sare si de agent de clatire.

Vezi detalii si pret pentru masina de spalat vase slim incorporabila Electrolux ESL4201LO

Masina de spalat vase Hotpoint LFD11M121CX, 14 seturi, 11 programe, Clasa A++ cu motor de ultima generatie

Masina de spalat vase Hotpoint LFD11M121CX are un motor de noua generatie, unul foarte performant, ceea ce permite sa se optimizeze eficienta spalarii pe durata oricarui ciclu de utilizare. Acesta este extrem de puternic si, mai exact, alterneaza vitezele de lucru, dar si presiunea apei.

Cu Zone Wash si Flexi Load - masina de spalat vase de la Hotpoint te ajuta sa indepartezi murdaria rezistenta de pe farfurii, gratie tehnologiei Zone Wash (concentrarea fortei de curatare pe cosul ales) si sa gestionezi incarcarea aparatului cu sistemul FlexiLoad (adaptare in functe de exigenta, capacitate de pana la 14 seturi).

Vezi mai multe detalii si pret pentru masina de spalat vase Hotpoint LFD11M121CX

masini de spalat vase economica la oferta eMAG la reducere

Vezi mai multe modele de masini de spalat vase economice in oferta eMAG

Masina de spalat vase semi-incorporabila Whirlpool ADG 422 IX cu 7 programe: are Tehnologie 6th Sense - al 6-lea simt care sesiseaza si adapteaza programul potrivit pentru vasele introduse la curatare

Programul the 6th Sense „Al 6-lea Simt” al masinilor de spalat vase Whirpool face aproape jumatate din treaba care era pentru tine, astfel ca nu trebuie sa te gandesti ce program este potrivit pentru vasele existente in masina pentru ca alege masina de spalat vase pentru tine. Tehnologia este, de asemenea, programata sa ofere curatare si stralucire ideala.

Comenzile de pe panou sunt usor de utilizat si se gasesc pe un display intuitiv care fac vizibile atat programele, cat si selectia lor.

Modelul Whirlpool ADG 422 IX are si un dispozitiv electronic de protectie, Waterstop (urmareste nivelul de apa din bazin, pentru ca in cazul in care sunt probleme de inundatie sa ramai in siguranta - plus sistem separat de siguranta pentru copii. Are cos inferior, cos superior, cos de tacamuri si rafturi detasabile laterale.

In plus, fata de alte modele, masina de spalat vase semi-incorporabila Whirlpool ADG 422 IX are si optiunea Sani Rinse pentru clatire igienica - cu utilizare de temperaturi ridicate (pentru vase rezistente sau biberoane).

Vezi mai multe detalii si pret pentru masina de spalat vase semi-incorporabila Whirpool ADG 422IX

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV50E60EU, 12 Seturi, 5 Programe, Clasa A+ cu EcoSilence Drive

Concret, tehnologia EcoSilence Drive inseamna ca masina de spalat functioneaza silentios, fara ca asta sa ii afecteze puterea sau eficienta. Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV50E60EU este potrivita pentru vase de dimensiuni diferite.

Are tehnologie de protectie a sticlei si trateaza paharele cu delicatete pentru siguranta. Pentru vesela foarte murdara se poate opta pentru Intensive Eco 45 si pentru controlarea gradului de curatare al vaselor prin Aqua Sensor (selectare automata si adaptare de temperatura, apa si timp potrivite).

Vezi detalii si pret pentru masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV50E60EU

Poate ca achizitia unei masini de spalat vase poate parea un moft. dar nu este neaparat asa. Mai ales cand inveti sa profiti de tehnologiile unui prezent tot mai generos cu cei care nu au timp de pierdut si care vor sa petreaca mai mult din timpul liber alaturi de familie si prieteni.

Citeste si ce alte masini de spalat vase mai gasesti in oferta la reducere.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri