Delphi Technologies, unul dintre liderii pietei de furnizori pentru solutii avansate de propulsie pentru producatorii de autovehicule a deschis astazi primul centru IT, global multidisciplinar, la Bucuresti. Noul punct de lucru va furniza servicii de tehnologia informatiei pentru centrele tehnologice ale companiei, pentru fabricile si diviziile de servicii suport ale companiei la nivel global. Alegerea Bucurestiului pentru inaugurarea centrului IT Global se datoreaza disponibilitatii unei forte de munca specializate si talentate; investitia inaugurata astazi reprezentand, in acelasi timp, o extindere naturala a companiei pe piata din Romania.

"Noul nostru centru IT global din Bucuresti reprezinta un angajament continuu fata de investitiile deja existente in Romania. Cream o echipa globala de IT, care va oferi o platforma pentru a sprijini compania noastra sa furnizeze plus valoare. Echipa din Bucuresti va dezvolta solutii tehnice si servicii inovatoare pentru a sprijini cei peste 20.000 de angajati din intreaga lume”, a declarat Edward Mandic, Vicepresedinte si Chief Information Officer, Delphi Technologies.

Biroul de la Bucuresti va gazdui pana la 150 de persoane care vor acoperi functii de baza cum ar fi securitate si conformitate IT, arhitectura informatica, operatiuni IT, planificarea resurselor companiei si livrarea solutiilor globale. Impreuna, ei vor asigura servicii IT eficiente si integrate pentru Delphi Technologies, alaturi de partenerii IT globali strategici ai companiei.

Delphi Technologies face investitii materiale in dezvoltarea noii facilitati, care vor fi realizate progresiv, pana in 2022. Investitia de la Bucuresti se adauga celor peste 300 de milioane de euro investiti deja in capacitatea de productie din Iasi, unde se produc pompe de inalta presiune si injectoare pentru industria auto.

Noua investitie este localizata in campusul Globalworth din Pipera, cel mai mare parc de afaceri premium din Romania si beneficiaza de un spatiu flexibil de birouri care poate sprijini cu usurinta munca in echipa si colaborarea cu furnizorii IT strategici. Acest mediu modern sprijina performanta si inovatia angajatilor, oferindu-le un echilibru optim intre viata personala si cea profesionala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri