Nu stiu cati au reusit sa treaca de la televizoare CRT la LCD sau de la Full HD la 4K, dar Samsung a anuntat deja ca va lansa un televizor cu rezolutie 8K. Acesta poarta numele de Q900 si este disponibil pentru precomanda la pretul de 15.000 de dolari, informeaza Mashable.

Pe langa rezolutia impresionanta de 7.680x420 pixeli, Q900 are o luminozitate extraordinara de 4.000 nivele, procesor quantum Samsung 8K, suport HDR10+ si tehnologie bazata pe inteligenta artificiala pentru a face upscaling continutului catre rezolutia 8K.

Unii spun ca nu e un pret atat de mare pentru calitatea pe care o ofera, insa altii sustin ca, cu banii pentru un astfel de televizor iti poti cumpara trei televizoare bune Samsung QLED 4K de 82 inch, pentru care gasesti continut, ceea ce nu se poate spune pentru televizorul Q900.

Noul televizorul Samsung Q900 este disponibil la un pret de 15.000 de dolari la precomanda, iar livrarile pentru acesta vor incepe in data de 28 octombrie.

Samsung Q900 va fi disponibil si in dimensiuni mai mici (65,75 si 82 inch), dar acesta nu este disponibil pentru precomanda si nici nu se stie nimic de pretul pe care il va avea.

Sursa foto: Samsung

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri