Productivitatea unei companii este conditionata de viteza cu care se prelucreaza si se lucreaza. Iar perifericele au un rol important in desfasurarea activitatilor de birou, imprimantele ramanand produse esentiale in diverse sarcini de lucru. In prezent imprimantele color cu laser au luat locul celor clasice cu cerneala, beneficiile utilizarii fiind multiple.

Printre cele mai cautate imprimante cu laser sunt cele cu viteza de raspuns rapida - o selectie a acestora este disponibila mai jos. S-a tinut cont si de costul de achizitie, dar si de performantele pe care aceste imprimante le promit.

Imprimanta laser color HP LaserJet Pro M254DW cu activare wireless si suport mobil

Imprimanta laser color HP LaserJet Pro M254DW se remarca, in primul rand, prin viteza mare de imprimare si apoi prin cel mai mic tip de asteptare pentru iesirea primei pagini. Ceea ce inseamna economie de timp si de energie. Produsul a primit recunoastere din partea utilizatorilor pentru calitatea graficii si pentru optiunile variate de conexiune.

Cu o interfata simpla si prietenoasa, imprimanta HP LaserJet Pro N254DW se conecteaza usor la reteaua wi-fi, avand suport si printare mobila. In plus, inlocuirea tusului se face simplu doar prin apasarea unui buton intr-o aplicatie. Doar ca nu va trebui sa se faca asta des pentru ca la o incarcare suporta pana la 1400 de printari de pagini A4.

Vezi specificatii pentru imprimanta laser color HP LaserJet Pro M254DW

Imprimanta laser color Brother HL3140CW: cea mai mica imprimanta performanta de birou

Cu un raport excelent calitate-pret, imprimanta laser color Brother HL3140CW este perfecta daca ai un buget limitat. Cu dimensiuni reduse, aceasta livreaza calitate la viteza uriasa, avand o capacitate de 250 de coli. De asemenea, incarcarea cu tus se poate face cu Amazon Dash. Exista si optiunea de wi-fi, dar nu are prea multe optiuni de printare pentru ca nu are ecran cu afisaj pentru setari preferentiale.

Un echipament modern si compact, imprimanta de la Brother are mai multe functii mobile si tehnologii noi moderne: 18ppm mono/color, conectivitate (prin Apple iOS, Android, Windows Phone, Blackberry).

Vezi specificatii pentru imprimanta laser color Brother HL3140CW

imprimante cu laser color multifunctionale si performante in oferta emag

Vezi mai multe modele

Imprimanta multifunctionala laser color HP LaserJet Pro MFP M477FDW: printeaza 28 de pagini pe minut

HP propune pentru birou imprimanta multifunctionala LaserJet Pro M477FDW - este extrem de rapida in printare, avand o capacitate de pana la 300 de foi. Are incorporat fax, copiator si scanner (fisiere digitale catre email, foldere de retea sau cloud), deci produsul inglobeaza mai multe functii intr-unul singur. Exista si varianta de printare a fisierelor cu conectare prin USB sau wireless, de la tableta sau laptop.

Dimensiunile imprimantei multifunctionale laser color HP LaserJet Pro MFP M477FDW sunt ceva mai mari, asa ca trebuie sa se ia in considerare locul unde va fi plasata. Performantele insa sunt demne de luat in considerare, contribuindu-se si la protectia datelor.

Vezi detalii pentru HP LaserJet Pro MFP M477FDW

Imprimanta laser color Brother HL-L8360CDW cu touch screen si securitate robusta

Printeaza pana la 33 de pagini pe minut - imprimanta laser color Brother HL-L8360CDW are optiunea de touch screen pentru comenzi, pentru ajustarea de setari si pentru a verifica nivelul cernelei. Poti ramane constant conectat la reteaua wi-fi sau Ethernet prin smartphone sau tableta.

Permite imprimare, scanare, copiere si trimitere de fax, cartusele de toner originale HP cu JetIntelligence produc mai multe pagini - 30 pe minut. Accesul la lucrari se face cu protejarea de informatii si controlul/gestionarea fiind simple si rapide. Imprimarea se poate face direct de pe unitatea USB prin Word si Power Point.

Vezi mai multe detalii pentru imprimanta laser color Brother HL-L8360CDW

Imprimanta multifunctionala laser color HP LaserJet Pro M28FDW cu optiunea de printare mobila

Cu capacitate mai redusa si viteza de raspuns mai mica, imprimanta multifunctionala laser color HP LaserJet Pro M28FDW livreaza 22 de iesiri pe minut si dispune de capacitate de 250 de pagini in tavita de stocare. Are performante bune si calitate de printare excelente, fiind micuta si estetica.

Are imprimare automata fata-verso color sau alb-negru si productivitatea cu un echipament MFP color. In plus, se poate opta pentru tehnologia antifrauda, pentru protectia datelor fisierelor utilizate.

Vezi aici imprimanta multifunctionala laser color HP LaserJet Pro M28FDW

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri