SIVECO Romania a primit recent “Laurii Tribunei Economice” pentru Calitatea solutiilor informatice integrate, trofeu care recompenseaza companiile romanesti pentru performantele economice obtinute in precum si pentru activitatile de sustinere a comunitatii, derulate in anul in curs.

Totodata, se doreste evidentierea organizatiilor cu preocupari deosebite in realizarea de investitii pe termen lung, in alinierea la standardele europene, in crearea unui mare numar de locuri de munca, precum si a contributiei esentiale a unor institutii la promovarea intereselor comunitatii de afaceri

“Suntem onorati de alegerea revistei Tribuna Economica si mandri sa putem contribui la construirea reputatiei Romaniei ca important producator de software. SIVECO Romania promoveaza in mod constant creativitatea, calitatea, diversitatea si competitivitatea in afaceri. Vom continua sa promovam excelenta in tot ceea ce facem si suntem convinsi ca expertiza si performantele noastre in acest domeniu vor fi in continuare un puternic vector de imagine pentru brandingul sectorial” a declarat Alexandru Craciun, Account Manager in cadrul SIVECO Romania.

Aceasta recunoastere a companiei SIVECO Romania ca promotor al calitatii si performantei, confirma inca o data profesionalismul si nivelul de calitate al produselor si serviciilor furnizate clientiilor si partenerilor sai.

“In cei 15 ani de existenta, compania noastra a crescut in ritm sustinut, si, alaturi de partenerii si beneficiarii nostri am reusit sa transformam in realitate ceea ce ne-am asumat. Fireste ca aceste reusite nu fac decat sa ne oblige la rezultate pe masura si in viitor - motiv pentru care tin sa multumesc inca o data revistei Tribuna Economica, pentru suportul constant pe care il acorda companiilor si societatii romanesti prin promovarea celor mai bune si mai performante solutii si realizari din toate domeniile economice", declara Irina SOCOL, Director General al SIVECO Romania.