Compania RCS&RDS are peste 500.000 de clienti pentru serviciul sau de televiziune prin satelit, Digi TV, la doi ani de la lansarea acestuia
Prezentand, pentru inceput, o oferta de 32 de canale tv distribuite in doua pachete de programe (Baza si Extra), serviciul Digi TV a crescut si ofera astazi 71 de programe tv, grupate in 8 pachete: Pachetul Popular ce cuprinde 34 de canale tv, Pachetul Baza cu 51 de programe, Pachetul Extra I cu 57 de canale, Extra II 63 programe, Extra Complet 69 canale. La acestea se adauga oferta Pay TV: Pachetul HBO, Pachetul Cinemax si Pachetul HBO MaxPak.

Serviciul de televiziune prin satelit Digi TV a cunoscut o dezvoltare rapida si in afara granitelor Romaniei. La inceputul anului, RCS & RDS a lansat serviciul DTH in Ungaria, unde dupa doar o luna, au fost inregistrati deja 10.000 de abonati, potrivit datelor oferite de companie. In prezent, Digi TV Ungaria deserveste aproximativ 200.000 de abonati.

Serviciul RCS&RDS a fost bine primit si in Slovacia, la inceputul lunii iunie. Dupa sase luni, serviciul a ajuns in 100.000 de clienti. Cea de-a patra tara in care a patruns Digi TV este Cehia. Lansarea oficiala a avut loc la 15 august 2006, iar pana astazi, a atins pragul de aproximativ 40.000 de abonati.

O ascensiune importanta a serviciului a fost inregistrata atat in Croatia cat si in Serbia. Digi TV a fost lansat pe aceste piete la sfarsitul lunii noiembrie 2006 si dupa doar o luna deserveste 5000, respectiv 10.000 de clienti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri