Druid, startup-ul fondat de Liviu Dragan, a castigat doua premii in cadrul evenimentului UiPathForward EMEA, in urma deciziei unui juriu extern format din executivi de la GE Digital, ExxonMobil, Orange si Optum.

Evenimentul UiPathForward EMEA, aflat la cea de a doua editie, a fost organizat la Londra de catre UiPath, pe 29 si 30 Octombrie, si a reunit specialisti din intreaga lume implicati in Robotic Process Automation (RPA).

In cadrul competitiei, proiectul "Chatbot-RPA Integration" realizat de catre compania romaneasca Druid a obtinut locul 2 la categoria "Global Hackaton" si a castigat premiul "Best Connector".

Specialistii Druid, prin intermediul integrarii chatbot-RPA inscrise in hackatonul global, au creat capacitati conversationale pentru robotii UiPath, respectiv au adaugat servicii cognitive chatbotilor Druid, totul intr-un parcurs automat, fara interventie umana.

"In cadrul integrarii chatbot-RPA inscrise in hackatonul global PowerUpAutomation, conversatiile sunt configurate cu Conversation Designer in platforma Druid. Codul nu este necesar, discutiile cu chatbot-ii sunt posibile in paginile Intranet, pe pagini dedicate chatbot-ilor, pe Skype for Business, pe Skype, Slack sau in Facebook. Echipa noastra a dezvoltat proiectul in pachete pre-configurate, solutii complete cu setari chatbot si RPA pentru domenii ca Resurse Umane, Financiar, Suport Clienti, Vanzari, Managementul Contractelor, sau Management de Proiecte. Scopul eforturilor Druid este unul singur: cresterea productivitatii angajatilor firmelor client prin automatizarea proceselor repetitive", a explicat Dragos Metea, Directorul General al Druid.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri