Oficiali ai oraselor Alba Iulia si Sinaia vor fi prezenti la conferinta Smart Future 2018, care va avea loc pe 8 noiembrie, la Impact Hub Timpuri Noi, Bucuresti. Alaturi de ei, oficiali ai Telekom, Bitdefender, Mastercard, dar si antreprenori vor fi prezenti pentru a discuta, deschis, despre viitorul unei (potentiale) Romanii inteligente.

Accesul este GRATUIT si va puteti inscrie pe pagina oficiala a evenimentului.

Printre antreprenorii prezenti la eveniment se numara co-fondatorul Creative Time, Alexandru Paduraru, Costin Tudor, co-fondator Undelucram.ro, Lavinia Vladu, co-fondator cv30, dar si CEO-ul Impact Hub, Oana Craioveanu, Adrian Chirilov, co-fondatorul AppSeed.

eMAG va fi prezenta in cadrul conferintei prin Delia Sofonea, people director, in timp ce din partea Bitdefender va veni Liviu Arsene, global cybersecurity researcher. Alaturi de acesta vom discuta vulnerabilitatile informatice atat din mediul public cat si privat, ce riscuri exista, dar si cum sa le blocam.

Marian Panait, city managerul orasului Sinaia, alaturi de Liviu Stanciu, managerul de comunicare al Proiectului Alba Iulia Smart City vor prezenta cateva dintre provocarile transformarii oraselor in ceea ce numim, acum, “orase inteligente”, dar si ce ar putea face Bucurestiul pentru a deveni “mai smart”.

Conferinta va fi moderata de Alexandru Goaga, jurnalist wall-street.ro, si de Vlad Andriescu, redactor-sef start-up.ro.

Inscrie-te acum!

Partenerii evenimentului sunt Mastercard, Telekom, Bitdefender si eMAG.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri