Opt case internationale de productie cinematografica au obtinut luni, in prima instanta, blocarea permanenta a accesului clientilor principalilor furnizori de Internet fix, respectiv RCS&RDS, Telekom Romania, UPC, Nextgen, DCS si AKTA la mai multe site-uri web cu filme piratate, pentru încalcarea drepturilor de autor. Decizia poate fi atacata în 30 de zile de la comunicare, la Curtea de Apel Bucuresti.

Reclamantii în dosar sunt Twentieth Century Fox Film Corporation, Universal City Studios Productions LLP, Universal Cable Productions LLC, Warner Bros Entertainment INC, Paramount Pictures Corporation, Disney Enterprises, Columbia Pictures Industries si Sony Pictures Television.

"Admite cererea modificata. Constata ca website-urile accesibile in prezent la urmatoarele locatii online: - filmehd, accesibil in prezent la urmatoarea locatie online: www.filmehd.net; -filmeonline2013, accesibil in prezent la urmatoarea locatie online: www.filmeonline2013.biz; -thepiratebay, accesibil in prezent la urmatoarea locatie online principala: www.thepiratebay.org; si la urmatoarele locatii online de tip proxy: http:/fbay. maik. rocks, htip://bayproxy. net, http://thepiratebayz. org, http://tpb.portalimg.com, https://fastpiratebay.co.uk, https://gameofbay.org, https://ikwilthepiratebay.org, https://oldbayproxy.eu, https://pirate.trade, https.V/piratebay.click, https.V/piratebay.red, https ://piratebayblocked.corn, https ://piratebaymirror.eu, https://piratebayproxy.be, https: //piratebayproxy.tf, https://piratebays.co, https://piratebays.co. uk, https://pirateproxy.cam, https://pirateproxy.dick, https://pirateproxy.sh, https://pirateproxy.tf, https://pirateproxy.wf https://pirateproxy.yt, https://thebay.tv, https://thehiddenbay.cc, https://thehiddenbay.fi, https://thehiddenbay.info, https://thehiddenbay.ws, https://thepiratebay.bypassed.st, https://thepiratebay.co.in, https://thepiratebay.rocks, https://thepiratebay.uk.net, https://thepiratebay.unblocker.cc, https://thepiratebay-proxy.com, https://tpbbay.eu, https://tpbmirror.us, https://tpbunblocked.org, https://ukpirate.dick, https://ukpirate.org, https://ukpirateproxy.xyz, https://unblockedbay. info, https ://urbanproxy. eu, incalca drepturile de autor detinute de reclamanti;

Dispune blocarea permanenta prin metoda blocarii la nivel DNS a accesului clientilor paratilor pentru serviciile de acces la internet prin punct fix, la website-urile accesibile in prezent la locatiile online indicate mai sus, scrie Hotnews.ro.

In temeiul art. 406 c.pr.civ, ia act de renuntarea la judecarea cererilor reconventionale formulate de paratii reclamanti TELEKOM ROMANIA COMMUNICATIONS S.A., UPC ROMANIA S.R.L., NEXTGEN COMMUNICATION S.R.L. Cu apel in 30 de zile de la comunicare la Curtea de Apel Bucuresti. Apelul se depune la Tribunalul Bucuresti.

Pronuntarea hotararii se face prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei, azi 05.11.2018.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri