Compania romaneasca IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de solutii de identificare automata, colectare de date (AIDC) si puncte de vanzare (POS), organizeaza, pe 16 noiembrie, cea mai mare campanie de Black Friday dedicata segmentului B2B, cu reduceri de pana la 60% la toate produsele din stoc.

Campania de Black Friday 2018 se desfasoara pe platforma e-commerce www.itgstore.ro, unde vor fi disponibile atat produse din categoriile cititoare de coduri de coduri de bare, imprimante, puncte de vanzare, terminale mobile, infrastructura IT&C si consumabile, cat si solutii software, adresate companiilor din retail, transporturi si logistica, HoReCa, pharma, productie, sanatate, educatie, utilitati si sector public.

La editia de anul acesta, IT Genetics ofera in exclusivitate vouchere cu pana la 30% reducere, care pot fi folosite pe o perioada de patru luni pentru achizitia oricarui produs, si discount-uri de 50% la servicii ca suport tehnic pentru solutii, abonament suport telefonic si online si training de utilizare a echipamentelor. De asemenea, clientii beneficiaza de transport gratuit pentru comenzile facute prin aplicatia mobila ITGStore.ro pentru Android si iOS.

“De sase ani consecutiv organizam cea mai mare campanie de Black Friday pentru segmentul B2B. In tot acest timp am observat interesul tot mai crescut al companiilor pentru promotii, in special pentru produse ca imprimante de etichete, cititoare de coduri de bare si cantare electronice. De aceea, anul acesta avem in oferta si vouchere cu discount pentru companiile care vor sa faca orice achizitie oricand au nevoie, nu doar in ziua de Black Friday”, declara Liviu Mihai Sima, managing partner IT Genetics.

Campania de Black Friday 2018 pentru afaceri incepe la ora 07.00, pe 16 noiembrie, pe www.itgstore.ro.

Citeste si:
Black Friday 2019 la evoMAG: vanzari totale de 5 milioane de euro
Black Friday 2019 la evoMAG:...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Cat au cumparat ungurii si bulgarii din Romania de Black Friday
Setari Cookie-uri